Landelijk bureau

Adres landelijk bureau Fietsersbond

Nicolaas Beetsstraat 2a
3511 HE Utrecht

Telefoon 030 - 291 81 71

Het landelijk bureau is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. Buiten deze openingstijden kun je onze medewerkers wel direct bereiken.

IBAN: NL32 TRIO 0197 9626 88
BIC: TRIONL2U
KvK-nummer: 40464671 

Fiscale eenheid Stichting Fietsersbond en Vereniging Fietsersbond
BTW: 824244692B01

Algemeen e-mailadres: info@fietsersbond.nl

Financieel e-mailadres: finadm@fietsersbond.nl

Klik hier voor het contactformulier

Routebeschrijvingen

Per fiets
Plan je route met de Fietsersbond Routeplanner:

Te voet of met OV

Het kantoor van de Fietsersbond ligt op loopafstand van het Centraal Station. Tenzij je ook nog andere zaken in Utrecht wilt doen, raden wij niet aan om een OV-fiets te nemen om ons te bereiken. Het duurt vaak langer om een fiets te halen dan om naar ons toe te lopen.

Verlaat het station aan de kant van Hoog Catharijne, en neem na de Boekspot de uitgang naar Kantoren. Loop richting het hoofdkantoor van NS en Starbucks. Passeer dat kantoor aan je rechterzijde, en loop de Laan van Puntenburg af. Aan je linkerhand zie je de achterkant van 'de Inktpot'. De Laan van Puntenburg gaat over in de Herman Gorterstraat. Je passeert het Sterrenbos en het Gerechtsgebouw. Na het Gerechtsgebouw neem je de eerste straat links, de Nicolaas Beetsstraat. Aan het einde van de straat vind je de Fietsersbond aan je rechterhand. Ons kantoor is op de tweede etage. 

Een alternatieve route is via winkelcentrum Hoog Catharijne. Volg daar de borden richting Godebaldkwartier, HEMA en Albert Heijn. Verlaat daar het winkelcentrum en loop aan de linkerkant van het Moreelsepark over de Catharijnesingel. Je passeert onder meer 'de Inktpot', de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit en de achterkant van het Gerechtsgebouw. Bij de verkeerslichten steek je schuin over naar Nicolaas Beetsstraat 2a. Ons kantoor is op de tweede etage. 

Met de auto

We raden af om met de auto te komen. Wil je dat toch doen, dan kun je het beste de route vooraf plannen. Rondom ons kantoor is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Springweg (Strosteeg) en Moreelsepark (Hoog Catharijne). Ook de goedkopere garage onder station Vaartsche Rijn is op loopafstand. Langparkeerders zijn goedkoper uit door te parkeren bij een P+R-terrein aan de rand van de stad. Hier zijn ook OV-fietsen te huur.