Evenementen

Familie Fietsdagen

Datum: 
zaterdag, 30 augustus, 2014 - zondag, 31 augustus, 2014

In het weekend van 30 en 31 augustus stapt heel Nederland op de fiets tijdens de eerste Familie Fietsdagen. Zuivelfabrikant FrieslandCampina, bekend van merken als Campina, Milner en Appelsientje en Jumbo Supermarkten organiseren de fietsdagen. De fietsroutes zijn ontworpen door ruim 80 vrijwilligers van de Fietsersbond Routeplanner.

Fietsers maken verlanglijstjes op Fietsersbond Meldpunt

Datum: 
donderdag, 5 december, 2013 - vrijdag, 31 januari, 2014

Te drukke fietspaden, gevaarlijke bochten en paaltjes die je makkelijk over het hoofd ziet, zorgen jaarlijks voor veel gewonde fietsers. Naar schatting hebben 23.000 fietsongevallen per jaar te maken met gebrekkige of onduidelijke infrastructuur. Maar fietsers kunnen er iets aan doen.

Thema-avond Meldpunt inventarisatie eenzijdige ongevallen

Datum: 
woensdag, 13 november, 2013

Thema-avond Fietsersbond Groningen op 13 november

Opening verbouwd Rijksmuseum

Datum: 
zaterdag, 13 april, 2013

Op zaterdag 13 april opent de koningin het nieuwe Rijksmuseum en kunnen Amsterdamse fietsers weer het mooiste fietspad van de stad gebruiken. www.rijksmuseum.nl  

Nationaal Fietscongres (organisatie uitgeverij Acquire, o.a. van Verkeer in Beeld)

Datum: 
dinsdag, 27 november, 2012

Op dinsdag 27 november organiseert Acquire Publishing, uitgever van onder meer Verkeer in Beeld, PARKEER24 en Straatbeeld, in samenwerking met het Fietsberaad, de Fietsersbond, het ministerie van IenM, ProRail, VNG, Movinnio, SWOV, Dutch Cycling Embassy, de provincie Drenthe en een aantal gemeenten in Nederland het Nationaal Fiets Congres.

http://www.nationaalfietscongres.nl