Forum

Login

Forum

Onderwerpen

Berichten

Laatste bericht

Dit is het forum van de Fietsersbond. Plaats uw berichten aub in de juiste onderdelen, dan zijn ze makkelijker en beter vindbaar voor andere bezoekers. De Fietsersbond behoudt zich het recht voor om forumbijdragen te wijzigen, in te korten of te verwijderen, zonder opgaaf van reden.
33 67 8 uur 31 min geleden ursem70
Vragen en problemen over de website
13 38 32 weken 3 dagen geleden Sjef
Vragen en antwoorden over onderwerpen Op de fiets, zoals de fietsrouteplanner, op vakantie, onderwijs, regenkleding, etc.
Fouten, vragen en/of opmerkingen over de fietsrouteplanner van de Fietsersbond kunt u hier plaatsen in een van de onderliggende onderwerpen.
74 274 1 dag 21 uur geleden Ko van den Berg
Heeft u zelf een leuke fietsroute ontdekt en wilt u deze delen met andere fietsers? Dat kan hier. Ook kunt u hier om suggesties vragen en bestaande routes bediscussiƫren.
15 21 2 weken 6 dagen geleden Carolus
Vragen over onderwijs over fietsen, zoals beschikbaar lesmateriaal, kunt u hier stellen. Ook wanneer u tips of ideeƫn heeft/zoekt met betrekking tot leren fietsen zit u goed in dit forum.
3 3 2 jaar 49 weken geleden h.hendriks
Allerlei vragen over op vakantie met de fiets. Welke reisorganisaties bieden reizen aan? Hoe is de ervaring met de fietsbus?
16 47 2 weken 2 dagen geleden griya_ananda
Samen een fietstocht maken met andere fietsliefhebbers? Plaats hier uw oproep.
4 6 1 jaar 1 week geleden Dick1956 (niet gecontroleerd)
Georganiseerd door derden. Plaats hier uw aankondiging.
14 16 16 weken 8 uur geleden HomeRide
Algemene vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Op de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
8 12 19 weken 2 dagen geleden Sjef
Vragen rond onderwerpen over de fiets kunt u hier kwijt. Denk daarbij aan losse onderdelen als remmen of trappers, maar ook de aanschaf van een fiets of verschillende typen fietsen.
Heeft u vragen met betrekking tot de aanschaf van een fiets? Wat voor soort frame u moet, waar u een bepaalde fiets kunt kopen?
108 438 1 week 4 dagen geleden Sjef
Er komen steeds meer verschillende typen fietsen op de markt. Zo zijn er stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen enzovoort. Vragen over een bepaald type fiets kunt u hier kwijt.
37 180 1 week 5 dagen geleden dito
Problemen met de remmen of advies over de juiste keuze voor een kettingslot? De losse onderdelen van de fiets worden in dit subforum behandeld.
106 315 1 week 1 dag geleden Sjef
Overige vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Over de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
36 95 1 week 1 dag geleden mdevente
Wanneer u vragen/opmerkingen heeft over bepaalde verkeersregels, verkeerswetten en andere aan Fiets & Verkeer gerelateerde onderwerpen kunt u deze in dit subforum plaatsen.
Vragen over de vouwfiets in de trein, verhuur van de Ov-fiets of problemen met stationsstallingen?
1 6 15 weken 23 uur geleden TomTomTandem
Vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld fietspaden, rotondes, drempels en dergelijke worden hier beantwoord.
16 29 19 weken 1 dag geleden Sjef
Opmerkingen over fietsstallingen, vragen over Parkeur en andere aan stallingen gerelateerde onderwerpen worden hier behandeld.
8 8 10 weken 3 dagen geleden JWM
Voelt u zich onveilig in het verkeer? Heeft u tips waardoor de veiligheid van de fietser zal worden verbeterd? Plaats uw zorgen, tips of opmerkingen hier.
33 94 11 weken 4 dagen geleden JSK
Vragen/opmerkingen die niet direct passen in de aangegeven subfora maar wel vallen onder Fiets & Verkeer komen hier aan bod.
18 57 5 weken 21 uur geleden mmuetst
Wanneer u vragen, op- of aanmerkingen heeft met betrekking tot gezondheid kunt u deze hier achter laten.
Heeft u medische klachten en bent u benieuwd naar wat fietsen voor kan betekenen? Of heeft u hier al ervaring mee? Laat uw stem hier horen.
9 20 42 weken 5 dagen geleden ReinvanderMeij