Forum

Login

Forum

Onderwerpen

Berichten

Laatste bericht

Dit is het forum van de Fietsersbond. Plaats uw berichten aub in de juiste onderdelen, dan zijn ze makkelijker en beter vindbaar voor andere bezoekers. De Fietsersbond behoudt zich het recht voor om forumbijdragen te wijzigen, in te korten of te verwijderen, zonder opgaaf van reden.
38 83 5 weken 5 dagen geleden Sjef
Vragen en problemen over de website
13 38 17 weken 6 dagen geleden sinoni
Vragen en antwoorden over onderwerpen Op de fiets, zoals de fietsrouteplanner, op vakantie, onderwijs, regenkleding, etc.
Fouten, vragen en/of opmerkingen over de fietsrouteplanner van de Fietsersbond kunt u hier plaatsen in een van de onderliggende onderwerpen.
91 327 1 dag 23 uur geleden Cardiffcycletours
Heeft u zelf een leuke fietsroute ontdekt en wilt u deze delen met andere fietsers? Dat kan hier. Ook kunt u hier om suggesties vragen en bestaande routes bediscussiƫren.
16 25 7 weken 1 dag geleden bashendriksen
Vragen over onderwijs over fietsen, zoals beschikbaar lesmateriaal, kunt u hier stellen. Ook wanneer u tips of ideeƫn heeft/zoekt met betrekking tot leren fietsen zit u goed in dit forum.
3 4 25 weken 5 dagen geleden fietsrunner26
Allerlei vragen over op vakantie met de fiets. Welke reisorganisaties bieden reizen aan? Hoe is de ervaring met de fietsbus?
20 53 2 dagen 20 uur geleden rpluym
Samen een fietstocht maken met andere fietsliefhebbers? Plaats hier uw oproep.
4 6 1 jaar 32 weken geleden Dick1956 (niet gecontroleerd)
Georganiseerd door derden. Plaats hier uw aankondiging.
15 17 2 weken 4 dagen geleden 99percentrideam...
Algemene vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Op de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
10 16 7 weken 3 dagen geleden Han Koster
Vragen rond onderwerpen over de fiets kunt u hier kwijt. Denk daarbij aan losse onderdelen als remmen of trappers, maar ook de aanschaf van een fiets of verschillende typen fietsen.
Heeft u vragen met betrekking tot de aanschaf van een fiets? Wat voor soort frame u moet, waar u een bepaalde fiets kunt kopen?
137 561 17 uur 37 sec geleden Sjef
Er komen steeds meer verschillende typen fietsen op de markt. Zo zijn er stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen enzovoort. Vragen over een bepaald type fiets kunt u hier kwijt.
40 196 2 dagen 18 uur geleden visje58
Problemen met de remmen of advies over de juiste keuze voor een kettingslot? De losse onderdelen van de fiets worden in dit subforum behandeld.
132 377 3 dagen 16 uur geleden fietsbe
Overige vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Over de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
44 112 2 weken 22 uur geleden Oldbiker
Wanneer u vragen/opmerkingen heeft over bepaalde verkeersregels, verkeerswetten en andere aan Fiets & Verkeer gerelateerde onderwerpen kunt u deze in dit subforum plaatsen.
Vragen over de vouwfiets in de trein, verhuur van de Ov-fiets of problemen met stationsstallingen?
2 7 20 weken 13 uur geleden Natubico
Vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld fietspaden, rotondes, drempels en dergelijke worden hier beantwoord.
18 32 2 weken 21 uur geleden Sjef
Opmerkingen over fietsstallingen, vragen over Parkeur en andere aan stallingen gerelateerde onderwerpen worden hier behandeld.
10 12 3 weken 1 dag geleden pijpk020
Voelt u zich onveilig in het verkeer? Heeft u tips waardoor de veiligheid van de fietser zal worden verbeterd? Plaats uw zorgen, tips of opmerkingen hier.
34 100 6 weken 4 dagen geleden Russell Nash
Vragen/opmerkingen die niet direct passen in de aangegeven subfora maar wel vallen onder Fiets & Verkeer komen hier aan bod.
22 62 5 weken 5 dagen geleden Oldbiker
Wanneer u vragen, op- of aanmerkingen heeft met betrekking tot gezondheid kunt u deze hier achter laten.
Heeft u medische klachten en bent u benieuwd naar wat fietsen voor kan betekenen? Of heeft u hier al ervaring mee? Laat uw stem hier horen.
9 20 1 jaar 21 weken geleden ReinvanderMeij