Forum

Login

Forum

Onderwerpen

Berichten

Laatste bericht

Dit is het forum van de Fietsersbond. Plaats uw berichten aub in de juiste onderdelen, dan zijn ze makkelijker en beter vindbaar voor andere bezoekers. De Fietsersbond behoudt zich het recht voor om forumbijdragen te wijzigen, in te korten of te verwijderen, zonder opgaaf van reden.
56 122 2 uur 29 min geleden snotevent
Vragen en problemen over de website
17 45 8 uur 6 min geleden snotevent
Vragen en antwoorden over onderwerpen Op de fiets, zoals de fietsrouteplanner, op vakantie, onderwijs, regenkleding, etc.
Fouten, vragen en/of opmerkingen over de fietsrouteplanner van de Fietsersbond kunt u hier plaatsen in een van de onderliggende onderwerpen.
139 439 8 uur 14 min geleden bfq
Heeft u zelf een leuke fietsroute ontdekt en wilt u deze delen met andere fietsers? Dat kan hier. Ook kunt u hier om suggesties vragen en bestaande routes bediscussiëren.
22 34 13 weken 6 dagen geleden bertman
Vragen over onderwijs over fietsen, zoals beschikbaar lesmateriaal, kunt u hier stellen. Ook wanneer u tips of ideeën heeft/zoekt met betrekking tot leren fietsen zit u goed in dit forum.
3 4 1 jaar 47 weken geleden fietsrunner26
Allerlei vragen over op vakantie met de fiets. Welke reisorganisaties bieden reizen aan? Hoe is de ervaring met de fietsbus?
30 71 10 uur 30 min geleden snotevent
Samen een fietstocht maken met andere fietsliefhebbers? Plaats hier uw oproep.
10 13 7 weken 6 uur geleden tandemfietser
Georganiseerd door derden. Plaats hier uw aankondiging.
18 22 19 weken 53 min geleden bertman
Algemene vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Op de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
13 24 3 uur 19 min geleden fruityplump
Vragen rond onderwerpen over de fiets kunt u hier kwijt. Denk daarbij aan losse onderdelen als remmen of trappers, maar ook de aanschaf van een fiets of verschillende typen fietsen.
Heeft u vragen met betrekking tot de aanschaf van een fiets? Wat voor soort frame u moet, waar u een bepaalde fiets kunt kopen?
186 785 23 uur 18 min geleden Sjef
Er komen steeds meer verschillende typen fietsen op de markt. Zo zijn er stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen enzovoort. Vragen over een bepaald type fiets kunt u hier kwijt.
46 226 1 uur 29 min geleden snotevent
Problemen met de remmen of advies over de juiste keuze voor een kettingslot? De losse onderdelen van de fiets worden in dit subforum behandeld.
189 584 11 uur 10 min geleden snotevent
Overige vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Over de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
60 140 7 uur 19 min geleden snotevent
Wanneer u vragen/opmerkingen heeft over bepaalde verkeersregels, verkeerswetten en andere aan Fiets & Verkeer gerelateerde onderwerpen kunt u deze in dit subforum plaatsen.
Vragen over de vouwfiets in de trein, verhuur van de Ov-fiets of problemen met stationsstallingen?
3 9 6 weken 2 dagen geleden Verahogenboom
Vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld fietspaden, rotondes, drempels en dergelijke worden hier beantwoord.
36 60 5 uur 51 min geleden snotevent
Opmerkingen over fietsstallingen, vragen over Parkeur en andere aan stallingen gerelateerde onderwerpen worden hier behandeld.
10 12 1 jaar 24 weken geleden pijpk020
Voelt u zich onveilig in het verkeer? Heeft u tips waardoor de veiligheid van de fietser zal worden verbeterd? Plaats uw zorgen, tips of opmerkingen hier.
41 122 8 uur 57 min geleden snotevent
Vragen/opmerkingen die niet direct passen in de aangegeven subfora maar wel vallen onder Fiets & Verkeer komen hier aan bod.
29 79 6 uur 33 min geleden snotevent
Wanneer u vragen, op- of aanmerkingen heeft met betrekking tot gezondheid kunt u deze hier achter laten.
Heeft u medische klachten en bent u benieuwd naar wat fietsen voor kan betekenen? Of heeft u hier al ervaring mee? Laat uw stem hier horen.
13 27 43 min 54 sec geleden snotevent

Steun TestKees

Steun TestKeesTestKees heeft de afgelopen jaren al meer dan 100 testen uitgevoerd en tips gegeven voor fietsers in Nederland. Deze tips en testen worden mogelijk gemaakt door de Fietsersbond.

Wilt u dat TestKees fietsproducten kan blijven testen? Steun dan nu de Fietsersbond en maak kans op een elektrische fiets t.w.v. €2.899!

Word nu lid