Forum

Login

Forum

Onderwerpen

Berichten

Laatste bericht

Dit is het forum van de Fietsersbond. Plaats uw berichten aub in de juiste onderdelen, dan zijn ze makkelijker en beter vindbaar voor andere bezoekers. De Fietsersbond behoudt zich het recht voor om forumbijdragen te wijzigen, in te korten of te verwijderen, zonder opgaaf van reden.
62 135 10 weken 1 dag geleden basderuijter
Vragen en problemen over de website
17 45 10 weken 1 dag geleden Marcopfietse
Vragen en antwoorden over onderwerpen Op de fiets, zoals de fietsrouteplanner, op vakantie, onderwijs, regenkleding, etc.
Fouten, vragen en/of opmerkingen over de fietsrouteplanner van de Fietsersbond kunt u hier plaatsen in een van de onderliggende onderwerpen.
152 468 1 week 3 dagen geleden FEM68wim
Heeft u zelf een leuke fietsroute ontdekt en wilt u deze delen met andere fietsers? Dat kan hier. Ook kunt u hier om suggesties vragen en bestaande routes bediscussiëren.
22 34 39 weken 21 uur geleden bertman
Vragen over onderwijs over fietsen, zoals beschikbaar lesmateriaal, kunt u hier stellen. Ook wanneer u tips of ideeën heeft/zoekt met betrekking tot leren fietsen zit u goed in dit forum.
3 4 2 jaar 20 weken geleden fietsrunner26
Allerlei vragen over op vakantie met de fiets. Welke reisorganisaties bieden reizen aan? Hoe is de ervaring met de fietsbus?
30 77 22 weken 2 uur geleden MikeRZ
Samen een fietstocht maken met andere fietsliefhebbers? Plaats hier uw oproep.
11 15 15 weken 3 dagen geleden luky
Georganiseerd door derden. Plaats hier uw aankondiging.
18 22 44 weken 1 dag geleden bertman
Algemene vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Op de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
14 27 8 weken 18 uur geleden Diederick Molenaar
Vragen rond onderwerpen over de fiets kunt u hier kwijt. Denk daarbij aan losse onderdelen als remmen of trappers, maar ook de aanschaf van een fiets of verschillende typen fietsen.
Heeft u vragen met betrekking tot de aanschaf van een fiets? Wat voor soort frame u moet, waar u een bepaalde fiets kunt kopen?
200 863 5 dagen 17 uur geleden fredvandenbrink
Er komen steeds meer verschillende typen fietsen op de markt. Zo zijn er stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen enzovoort. Vragen over een bepaald type fiets kunt u hier kwijt.
45 234 1 week 1 dag geleden Sjef
Problemen met de remmen of advies over de juiste keuze voor een kettingslot? De losse onderdelen van de fiets worden in dit subforum behandeld.
195 612 6 weken 6 dagen geleden Sjef
Overige vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Over de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
67 159 16 uur 17 min geleden Gerard van Berloo
Wanneer u vragen/opmerkingen heeft over bepaalde verkeersregels, verkeerswetten en andere aan Fiets & Verkeer gerelateerde onderwerpen kunt u deze in dit subforum plaatsen.
Vragen over de vouwfiets in de trein, verhuur van de Ov-fiets of problemen met stationsstallingen?
3 9 31 weken 3 dagen geleden Verahogenboom
Vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld fietspaden, rotondes, drempels en dergelijke worden hier beantwoord.
24 50 18 weken 3 dagen geleden Rogier de Groot
Opmerkingen over fietsstallingen, vragen over Parkeur en andere aan stallingen gerelateerde onderwerpen worden hier behandeld.
10 13 8 weken 4 dagen geleden Locomotief
Voelt u zich onveilig in het verkeer? Heeft u tips waardoor de veiligheid van de fietser zal worden verbeterd? Plaats uw zorgen, tips of opmerkingen hier.
41 130 5 weken 4 dagen geleden Gerard-Senior
Vragen/opmerkingen die niet direct passen in de aangegeven subfora maar wel vallen onder Fiets & Verkeer komen hier aan bod.
29 79 21 weken 6 dagen geleden Belle
Wanneer u vragen, op- of aanmerkingen heeft met betrekking tot gezondheid kunt u deze hier achter laten.
Heeft u medische klachten en bent u benieuwd naar wat fietsen voor kan betekenen? Of heeft u hier al ervaring mee? Laat uw stem hier horen.
11 25 44 weken 1 dag geleden bertman

Steun TestKees

Steun TestKeesTestKees heeft de afgelopen jaren al meer dan 100 testen uitgevoerd en tips gegeven voor fietsers in Nederland. Deze tips en testen worden mogelijk gemaakt door de Fietsersbond.

Wilt u dat TestKees fietsproducten kan blijven testen? Steun dan nu de Fietsersbond en maak kans op een elektrische fiets t.w.v. €2.899!

Word nu lid