Forum

Login

Forum

Onderwerpen

Berichten

Laatste bericht

Dit is het forum van de Fietsersbond. Plaats uw berichten aub in de juiste onderdelen, dan zijn ze makkelijker en beter vindbaar voor andere bezoekers. De Fietsersbond behoudt zich het recht voor om forumbijdragen te wijzigen, in te korten of te verwijderen, zonder opgaaf van reden.
46 96 3 dagen 11 uur geleden h.m.kole@planet.nl
Vragen en problemen over de website
15 41 1 dag 6 uur geleden pipodeclown62
Vragen en antwoorden over onderwerpen Op de fiets, zoals de fietsrouteplanner, op vakantie, onderwijs, regenkleding, etc.
Fouten, vragen en/of opmerkingen over de fietsrouteplanner van de Fietsersbond kunt u hier plaatsen in een van de onderliggende onderwerpen.
116 388 23 uur 37 min geleden Iskandar
Heeft u zelf een leuke fietsroute ontdekt en wilt u deze delen met andere fietsers? Dat kan hier. Ook kunt u hier om suggesties vragen en bestaande routes bediscussiƫren.
19 29 6 dagen 3 uur geleden vanbeldhuizen
Vragen over onderwijs over fietsen, zoals beschikbaar lesmateriaal, kunt u hier stellen. Ook wanneer u tips of ideeƫn heeft/zoekt met betrekking tot leren fietsen zit u goed in dit forum.
3 4 1 jaar 2 dagen geleden fietsrunner26
Allerlei vragen over op vakantie met de fiets. Welke reisorganisaties bieden reizen aan? Hoe is de ervaring met de fietsbus?
21 56 15 weken 5 dagen geleden fietsrunner26
Samen een fietstocht maken met andere fietsliefhebbers? Plaats hier uw oproep.
5 7 25 weken 4 dagen geleden Garfield_yeah
Georganiseerd door derden. Plaats hier uw aankondiging.
16 18 3 weken 5 dagen geleden Marije Prudon
Algemene vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Op de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
10 18 11 weken 6 dagen geleden JSK
Vragen rond onderwerpen over de fiets kunt u hier kwijt. Denk daarbij aan losse onderdelen als remmen of trappers, maar ook de aanschaf van een fiets of verschillende typen fietsen.
Heeft u vragen met betrekking tot de aanschaf van een fiets? Wat voor soort frame u moet, waar u een bepaalde fiets kunt kopen?
162 676 1 week 6 uur geleden inkekuijper@gma...
Er komen steeds meer verschillende typen fietsen op de markt. Zo zijn er stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen enzovoort. Vragen over een bepaald type fiets kunt u hier kwijt.
41 204 3 dagen 10 uur geleden anne.nick
Problemen met de remmen of advies over de juiste keuze voor een kettingslot? De losse onderdelen van de fiets worden in dit subforum behandeld.
150 440 12 uur 35 min geleden Hans Meijer
Overige vragen/opmerkingen die betrekking hebben op Over de Fiets maar niet vallen onder een van de subfora worden hier geplaatst.
50 124 10 weken 5 dagen geleden dolf_fiets
Wanneer u vragen/opmerkingen heeft over bepaalde verkeersregels, verkeerswetten en andere aan Fiets & Verkeer gerelateerde onderwerpen kunt u deze in dit subforum plaatsen.
Vragen over de vouwfiets in de trein, verhuur van de Ov-fiets of problemen met stationsstallingen?
2 7 46 weken 5 dagen geleden Natubico
Vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld fietspaden, rotondes, drempels en dergelijke worden hier beantwoord.
19 37 22 weken 4 dagen geleden Sjef
Opmerkingen over fietsstallingen, vragen over Parkeur en andere aan stallingen gerelateerde onderwerpen worden hier behandeld.
10 12 29 weken 6 dagen geleden pijpk020
Voelt u zich onveilig in het verkeer? Heeft u tips waardoor de veiligheid van de fietser zal worden verbeterd? Plaats uw zorgen, tips of opmerkingen hier.
35 102 1 week 4 dagen geleden Dimitri Joosten
Vragen/opmerkingen die niet direct passen in de aangegeven subfora maar wel vallen onder Fiets & Verkeer komen hier aan bod.
24 65 11 weken 22 uur geleden JasperT
Wanneer u vragen, op- of aanmerkingen heeft met betrekking tot gezondheid kunt u deze hier achter laten.
Heeft u medische klachten en bent u benieuwd naar wat fietsen voor kan betekenen? Of heeft u hier al ervaring mee? Laat uw stem hier horen.
10 22 15 weken 2 dagen geleden Sjef