Aanschaf Hybride Fiets

Goedemiddag,

ik ben op zoek naar een Hybride fiets, dit omdat ik geregeld naar mijn werk fiets en dus ook een tas/eten mee moet vervoeren, maar ook om mee te gaan fietsen voor mijn conditie.

omdat ik van origine geen fietser ben (Pak liever de auto of skeelers) ben ik van plan een fiets aan te schaffen onder de 600 Euro. mocht ik in de toekomst fietsen leuker gaan vinden, kan ik me nog verder verdiepen in andere merken/ander soort fiets.

nu heb ik me laten voorlichten in een fietsenwinkel in de buurt ,die mij een hybride fiets adviseert voor beiden doeleinden, en hij heeft een Trek T200 staan voor een afgeprijsde prijs van 600 euro (laatste stuk, bouwjaar 2015)

nu heb ik uiteraard ook rondgekeken op internet, waar ik heel ander soort merken tegenkom die goedkoper zijn (Wel Shimano afgemonteerd) zoals de Ferrini sheer - afgemonteerd met Shimano Altus versnellingen

doe ik er verstandiger aan voor de Trek T200 te gaan, of is bijvoorbeeld een merk zoals boven genoemd ook voldoende? ik weet kwaliteit betaal je voor, en voor ik de verkeerde beslissing neem, zou ik graag advies krijgen.

uiteraard zijn andere merken/types meer dan welkom, ik ben totaal niet thuis in de fietsen namelijk, en mij kunnen ze alles aansmeren

Je bericht is al van een tijd geleden, maar ik ben dan ook al een tijdje ver van huis. Nu weer thuis. Kort antwoord. Neem de Trek of iets vergelijkbaars. Noname merken is niks, Shimano Altus is iets meer dan niks. Als je veel fietst, wil je betrouwbaarheid. Kan je niet nog tien suggesties doen, wel de Batavus Zonar in de goedkoopste uitvoering, wordt door OP PAD zelfs als trekking fiets aangeraden. http://www.oppad.nl/?uitrusting=test-batavus-zonar-fiets-2016
Eigen ervaring met de Trek T200: niet kapot te krijgen. Iets lichter zou wel prettig zijn, de Zonar dus. Nadeel van de Trek: de verende (niet dempend en daar gaat het om) vork en de verende (dus niet dempende) zadelpen.