Iphonescherm dimt tijdens gebruik van de app

Hoe kan ik voorkomen dat het scherm na x minuten uitgaat als ik de app op de iphone (Iphone 5c) gebruik? Zelfs als ik een batterypack aan de iphone heb gekoppeld gaat het scherm na verloop van tijd toch uit.

Ik heb geprobeerd het schermdimmen via het instellngenmenu te omzeilen, echter in het instellingenscherm kan ik het z.g. Automatische slot niet op NOOIT zetten.

Andere routeapps zorgen er wel voor dat het scherm aanblijft tijdens het gebruik.

Hallo,

Ik heb hetzelfde;
Android gaat ook dimmen in tegenstelling met andere apps, deze app is daardoor niet bruikbaar of zelfs gevaarlijk als je iedere keer je ontgrendelcode moet intoetsen tijdens het fietsen.

Een usability onderzoek zou uitkomst kunnen bieden.

Groeten,

Allard

Hallo,
Allereerst complimenten over de fantastische fiets navigatie App die de Fietsersbond heeft gemaakt. verbluffend zijn de navigatiemogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van de userinterface.
Een probleem is dat deze App toch niet goed te gebruiken is tijdens fietstocht. Binnen enkele minuten dimt het scherm en gaat zelfs uit. Telkens moet de iPhone “wakker” worden gehouden door aan te tikken. Ook wanneer je door een kuiltje rijdt geeft de iPhone de Undo foutmelding. Dit zorgt ervoor dat de App niet goed tot z’n recht komt als fietsnavigatie-maatje. Ik hoop dat deze kleine tekortkomingen makkelijk te herstellen zijn.

Dank en groet

Marc