Mening van fietsers gevraagd

 

Utrecht, 11 september 2012

 

Fietsersbond start Nationaal Fietspanel

 

Steeds meer mensen fietsen. Dat betekent dat er meer en andere voorzieningen nodig zijn. Goede fietsroutes, bredere fietspaden, voldoende stallingen, wellicht andere types fietsen en accessoires. De Fietsersbond is benieuwd naar de wensen van al die verschillende fietsers en nodigt hen uit om deel te nemen aan het Nationaal Fietspanel. Niet alleen fietsfanaten of sportfietsers, maar iedereen die fietst.

 

“De Fietsersbond start met dit panel omdat we niet alleen willen weten wat onze 35.000 leden belangrijk vinden, maar de mening van alle fietsers willen horen over hun omgeving of/en over producten. Zo kan de Fietsersbond nog beter opkomen voor de belangen van de 13,5 miljoen fietsers in Nederland “, aldus Hugo van der Steenhoven, directeur van de Fietsersbond.

 

Iedereen kan meedoen

Alle fietsers van 13 jaar en ouder kunnen deelnemen aan het Nationaal Fietspanel. De panelleden krijgen enkele keren per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een online onderzoek. Ze krijgen per e-mail een link naar de vragenlijst die ze kunnen invullen op een zelf gekozen moment.

 

Privacy gewaarborgd

Het Nationaal Fietspanel verwerkt alle gegevens anoniem en waarborgt de privacy van de deelnemers. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt en alleen gebruikt om uitnodigingen voor de onderzoeken te versturen.

 

Fietsersbond

Het Nationaal Fietspanel is een initiatief van de Fietsersbond, de grootste en actiefste belangenvereniging van fietsers in Nederland met meer dan 35.000 leden en 1500 actieve vrijwilligers.

 

 

Meer informatie en aanmelden op www.nationaalfietspanel.nl

Categorieën