Vrienden van de Fietsersbond

Vrienden van de Fietsersbond zijn bedrijven en organisaties die fietsers een warm hart toedragen. Mede dankzij hun steun kunnen wij onze rol als belangenbehartiger van alle fietsers in Nederland vervullen. Zo zorgen we dat fietsers veilig en comfortabel op weg kunnen.

Geïnteresseerd? Meld uw bedrijf aan als Vriend van de Fietsersbond.

Deze bedrijven zijn al vriend van de Fietsersbond:

Batavus

Batavus is een bekend Nederlands fietsenmerk, dat in het verleden ook bromfietsen en motorfietsen produceerde. Het bedrijf is gevestigd in het Friese Heerenveen en opgericht in 1904.

BAM

In de dynamiek van onze samenleving worden infra-projecten complexer. Met omgevingsmanagement creëert BAM draagvlak, begrip en duidelijk- heid. Ons partnership met de Fietsersbond willen wij inzetten om door middel van een pro-actieve dialoog nog meer begrip te krijgen voor de belangen van de gestaag groeiende groep fietsers in Nederland.

Dura Vermeer

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk.

Europeesche

Europeesche Verzekeringen helpt al bijna een eeuw om mensen onbezorgd te laten genieten van hun vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen.