In memoriam: Ab Stammeshaus

Gepubliceerd op 19-08-2013. Laatste update op 03-09-2013.

Ab Stammeshaus is er niet meer. Hij is dit weekend na een lange ziekteperiode overleden. Ab was onze eerste echte webmaster en heeft de basis gelegd voor een enorme vernieuwing van onze website en die van onze afdelingen. Een harde werker. Als je iets op de website wilde hebben, ook al stuurde je het 's avonds laat, dan moest 'ie wel even schelden, maar even later stond het er op.

Ab StammeshausAb was ook een grote muziekliefhebber en -kenner; hij was beheerder van de Frank Zappa-startpagina en een van de presentatoren/samenstellers van de Zappa-avonden van Stadsradio Breda. Hij hield ervan zijn passie te delen en stuurde links van bijzondere opnames naar collega's. Boven alles was Ab een hele fijne collega. Hij kon lekker direct en cynisch uit de hoek komen, maar daaronder zat een jongen vol mededogen voor iedereen die het moeilijk had. Een man waar we allemaal van hielden. 

De laatste jaren zagen we Ab door zijn ziekte steeds minder, het was voor hem en zijn vrouw Jeanne een hele zware tijd. Hij bleef zich betrokken voelen bij de Fietsersbond en wilde altijd weten hoe het met iedereen ging en wat er gebeurde. Iedereen bij de Fietsersbond zal Ab gaan missen, maar we gaan hem zeker niet vergeten. Wij wensen Jeanne en de kinderen heel veel sterkte.

Namens alle medewerkers van de Fietsersbond:
Hugo van der Steenhoven, directeur