Doortrappen

Doe mee en test een van onze Doortraproutes!

Aanmelden testen Doortraproutes Gelderland

Aanmelden testen Doortraproutes Gelderland

De Fietsersbond is op zoek naar oudere fietsers om nieuwe Doortraproutes te testen in de provincie Gelderland. Van 29 september tot 5 oktober staan testritten gepland in Elst en Nijkerk.

Doortraproutes zijn fietsrondjes van 20 tot 25 kilometer, mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en over relatief veilige wegen en kruispunten. Om te checken of fietsers de route als aantrekkelijk en veilig ervaren, vraagt de Fietsersbond oudere fietsers om de route te fietsen en er hun mening over te geven.  

Elke route kunt u in een bepaalde periode fietsen, deze vindt u hiernaast. We ontvangen uw mening daarna graag binnen een dag. Daarna passen we de route waar nodig aan en wordt deze gepubliceerd.

De Doortraproutes worden gemaakt door de Fietsersbond in opdracht van de provincie Gelderland als onderdeel van het landelijke programma Doortrappen. Dit programma heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen. We maken deze zeven routes in navolging op de zes Gelderse Doortraproutes die de Fietsersbond in het najaar van 2021 ontwikkelde.

Logo Doortrappen
Karin en Jetty op de fiets