Doortrappen

Doe mee en test een van onze Doortraproutes!

Aanmelden testen Doortraproutes Gelderland

De Fietsersbond is op zoek naar oudere fietsers om nieuwe Doortraproutes te testen in de provincie Gelderland. Van 29 september tot 5 oktober staan testritten gepland in Elst en Nijkerk.

Doortraproutes zijn fietsrondjes van 20 tot 25 kilometer, mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en over relatief veilige wegen en kruispunten. Om te checken of fietsers de route als aantrekkelijk en veilig ervaren, vraagt de Fietsersbond oudere fietsers om de route te fietsen en er hun mening over te geven.  

Elke route kunt u in een bepaalde periode fietsen, deze vindt u hiernaast. We ontvangen uw mening daarna graag binnen een dag. Daarna passen we de route waar nodig aan en wordt deze gepubliceerd.

De Doortraproutes worden gemaakt door de Fietsersbond in opdracht van de provincie Gelderland als onderdeel van het landelijke programma Doortrappen. Dit programma heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen. We maken deze zeven routes in navolging op de zes Gelderse Doortraproutes die de Fietsersbond in het najaar van 2021 ontwikkelde.

Logo Doortrappen
Karin en Jetty op de fiets

Aanmelden als testfietser

Fijn dat u een route wilt proberen! Tussen eind mei en juli organiseren we in onderstaande gemeenten in Gelderland testperiodes. De exacte periode is momenteel nog niet bekend. In de nog vast te stellen periode kunt u zelf bepalen wanneer u de route fietst en test. U ontvangt uiterlijk 3 dagen voor de start van de genoemde testperiode de Doortraproute per email.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is uw naam?

In welke gemeente wilt u de route fietsen?

U kunt zich ook opgeven voor meerdere routes.
Gelderland*

Nog niet alle gemeenten waar we een Doortraproute voor gaan maken zijn bekend. Dit rijtje wordt aangevuld. Zodra de data van de testperiodes bekend zijn, zetten we deze bij de route.

U ontvangt een link naar het digitale beoordelingsformulier, dat u snel en eenvoudig kunt invullen op uw computer of smartphone.

Toestemming*