header_knooppunt

Actievoorwaarden Fietsbelofte

Met het verzenden van dit formulier bevestig je dat je meedoet aan de campagne ‘Het Fietsende Schoolkind’ van de Fietsersbond.

Op deze actie is de privacyverklaring van de Fietsersbond van toepassing. In deze actievoorwaarden vermelden we wat specifieke aanvullingen.

We slaan bij deze actie de volgende gegevens op:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Naam van de geselecteerde basisschool

De Fietsersbond bewaart deze gegevens een jaar lang. Als je in de tussentijd niet meedoet aan andere acties van de Fietsersbond, worden je gegevens na een jaar vernietigd.

We gebruiken je gegevens alleen voor deze campagne. Als je aangeeft op de hoogte te willen blijven, sturen wij je maximaal 10 nieuwsbrieven. In deze nieuwsbrieven kunnen ook andere activiteiten van de Fietsersbond voorkomen, en kunnen we je vragen om lid te worden of om een donatie te doen. Het hoofdonderwerp is echter altijd fietsen naar school. Onderaan iedere nieuwsbrief kun je je uitschrijven.

Onder de top tien van deelnemende scholen wordt een fietsfeestje verloot. Toekenning en invulling van dit feestje wordt vastgesteld in overleg met de betreffende school.

Het fietsfeestje kan niet worden ingewisseld voor een geldbedrag of een waardebon.

Wil je voor de bewaartermijn is verstreken je gegevens verwijderen, neem dan contact op met het Privacy-team van de Fietsersbond via privacy@fietsersbond.nl.

Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd en aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend.