Fietsstadverkiezing 2018-header

Fietsstadverkiezing 2018

website1

Bijeenkomst: Toekomst van de Fiets

Bekendmaking Fietsstad 2018!

Welke rol kan de fiets spelen in de samenleving van de toekomst? Wie wordt de Fietsstad van 2018? Een dag vol interessante workshops en sessies over de Toekomst van de Fiets.

Toekomst van de Fiets
Dinsdag 16 januari
10.00- 16.30 uur
Provinciehuis Utrecht

Meer informatie

Wees de wind in de rug van fietsend Nederland

Elke Nederlander kan fietsen. Ook al doet niet iedereen dat regelmatig. Fietsen is leuk, praktisch en gezond. Daarom zou elke fietser zich onbezorgd in het Nederlandse verkeer moeten kunnen bewegen. De Fietsersbond behartigt de belangen van elke fietser en stimuleert de overheid om het fietsklimaat te verbeteren. Dat is niet alleen veiliger en fijner voor fietsers, maar ook voor alle andere weggebruikers. Daarom fietsen we met al onze leden en vrijwilligers samen op om het verschil te maken. Als één machtige beweging die fietsend Nederland de wind in de rug geeft.

Bedankt voor alle inzendingen!

Drie maanden lang konden Nederlandse fietsers hun stem laten horen over het fietsklimaat in hun gemeente, en dat is ook in grote getalen gebeurd. Maar liefst 45.742 fietsers uit bijna alle Nederlandse gemeenten vulden de enquête in. Daarmee is het grootste fietsonderzoek ooit nu succesvol afgesloten. De enquête invullen is niet meer mogelijk.

 

Falco logo

Samen fietsen we beter!

Word lid