fietsenmaker_header

5% korting op jouw nieuwe fiets

Met een fantastisch groot online assortiment voorziet FietsenOpFietsen jou in je behoeften. Wat fietsen betreft uiteraard. De overzichtelijke en complete website maakt het online shoppen aangenaam. Van kinderfietsen tot extra grote fietsen, van E-bikes tot mountainbikes.

Ben je op zoek naar een mooie damesfiets? Deze zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Leg je graag grote afstanden af, dan is een damesfiets met versnelling ideaal. Fiets je voornamelijk korte afstanden, dan is een heerlijke stadsfiets vaak al goed genoeg.

Ook wat de herenfietsen betreft is geen fiets hetzelfde. Een stoere herenfiets zorgt er al gauw voor dat je sneller een rondje door de stad rijdt. Niet alleen om te pronken natuurlijk, maar vooral omdat de fietsen soepel rijden en van de meest handige gemakken voorzien zijn.

Profiteer van 5% korting, gratis verzending en uiterst snelle levering. Alles voor meer fietsavonturen. Gebruik bij je bestelling de kortingscode: F13ts3rsb0ndF0F2021!

Fietsenopfietsen.nl is een ware ‘kenner’ op het gebied van online fietsenverkoop. Inmiddels bestaat het bedrijf ruim 5 jaar en heeft het zich ontpopt tot een topspeler in de online fietsen branche. De goedkope fietsen worden bezorgd in zowel Nederland als België. Het aanbod is divers. Zo begrijpen wij dat je met de volgende vraag kan rondlopen: “Welke fiets past het best bij mij?”. Om onze klanten te voorzien van een doeltreffend antwoord op deze vraag is er een ruim assortiment aan fietsen beschikbaar op de website.

fietsenopfietsen.nl – logo

Deze actie is geldig t/m 31 december 2021.