Hotel de emauspoort1

Comfort, cultuur en natuur vanuit hartje Delft

Een cultuurvakantie in Nederland zonder de drukte van de grote stad? Dan is Delft wat u zoekt.

De stad van blauw porselein, de geschiedenis van de wetenschap, Vermeer en de Vaderlandse geschiedenis. Geen drukke straten en overvolle pleinen maar pittoreske hofjes en vergeten plekken. Ook is Delft een goede uitvalsbasis voor fietstochten, natuur en strand liggen er vlak om de hoek.

Bij deze aanbieding kunt u kiezen uit familiehotels De Plataan of de Emauspoort. Gastvrijheid, gezelligheid en service staan hier hoog in het vaandel, evenals maatregelen omtrent corona. Bij deze hotels voelt het als ‘thuiskomen’.

De hotels

Welkom bij Hotel De Plataan, dit authentieke hotel ligt aan het Doelenplein in het centrum van Delft. Het huiskamercafé straalt een sfeer uit van verre oorden, en op de themakamers beleef je een buitenland ervaring. Ineens sta je in Egypte, Mexico of op de Afrikaanse savanne. Geniet van een jacuzzi in de rimboe, of word wakker met uitzicht op Machu Picchu. Prijs Hotel de Plataan: vanaf € 58,25 p.p. per nacht o.b.v. 2 personen per kamer inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.

Hotel de Emauspoort is gevestigd in een Rijksmonument van ruim vierhonderd jaar oud en al vier generaties lang een kostbaar bewaard familiebezit. Het bruine vegan brood en krentenbrood worden hier nog zelf gebakken volgens geheim familierecept. En op de afgesloten binnentuin staat een pipowagen waar je kunt logeren. Ook verkoopt het hotel tegenwoordig allerlei leuke planten voor een zacht prijsje. Prijs Hotel de Emauspoort: vanaf € 50 p.p. per nacht o.b.v. 2 personen per kamer inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.

Aanbieding

  • Welkomstdrankje met wat lekkers bij aankomst
  • Gratis leenfietsen en fietsroutes van de hoteleigenaren

Kortingscode: FIETSERSBOND 2020.
Bij aankomst in het hotel kunt u de kortingscode doorgeven aan de receptie.

Hotel de Plataan te boeken
via www.hoteldeplataan.nl of bel 015 – 212 60 46.
Hotel de Emauspoort te boeken via www.emauspoort.nl of bel 015 – 219 02 19.

De korting is alleen geldig bij een boeking via het hotel.

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 april 2021