1114_064_Floriade Facebook 820x312px_groot

€10 euro korting op Floriade ticket

Geniet van tuinen vol innovatie en inspiratie. Bij Floriade in Almere. Vol vernieuwing, groene kunst, lekker eten, en een te gék, groen kinderprogramma. Floriade is tot en met 9 oktober geopend. Dus mis het niet!

2022.05.22 – Kids op ontdekking – Green Island [Feenstra Fotografie] (2)

Als je aan het woord ‘tuinbouw’ denkt, waar denk je dan aan?

Het is niet gek dat je daarbij aan woorden als ‘struik’, ‘hark’ of ‘moestuintjes’ denkt. Termen als ‘duurzaamheid’, ‘leefbaarheid’ en ‘een hoopvolle toekomst’ komen waarschijnlijk wat minder snel in je op. En dat is hartstikke begrijpelijk.

De tuinbouwsector krijgt vaak niet het podium dat het verdient. Zonde, want tuinbouw is fantastisch! Maar vooral van éssentieel belang voor onze gezamenlijke toekomst.

In een wereld waar natuur vaak plaats moet maken voor beton, glas en staal, is de tuinbouw de sleutel naar een leefbare wereld. In onze ogen zijn de mensen van de tuinbouw, van de hovenier tot de aspergeteler, tot technicus in de kas, superhelden. En deze helden geven we het podium tijdens Floriade Expo 2022.

Binnen het thema ‘Growing Green Cities’ tonen meer dan 400 nationale en internationale deelnemers hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade.

Meer informatie vind je op de website van Floriade.

Ledenvoordeel Fietsersbond

  • Profiteer van €10 korting op een Floriade entreeticket inclusief ritje met de kabelbaan
  • Prijs 19 Euro i.p.v. 29 Euro voor volwassene, 15 Euro i.p.v. 19 Euro voor een kind (3-12 jaar), kinderen t/m 3 jaar zijn gratis.
  • Ga naar Floriade.com/korting
  • Kortingscode: TUINEXPO22
  • Geldig t/m 9 oktober 2022
1114_064_Floriade Facebook 820x312px