Schok en pomp afbeelding

EHBO e-learning voor fietsers voor slechts €34,95

Met het fietsseizoen voor de deur neemt ook de kans op een valpartij of ongeval weer toe. Ooit afgevraagd of u weet wat u moet doen als u in deze ongelukkige situatie terecht komt? Samen met Schok&Pomp hebben we een e-learning ontwikkeld speciaal voor fietsers.

EHBO e-learning voor fietsers

In deze e-learning worden de meest voorkomende fietsongelukken behandeld, waardoor u op een praktisch toepasbare manier leert omgaan met de meest voorkomende fietsongelukken en wat u kunt doen om de juiste hulp te verlenen.

  • Volg de e-learning op uw PC, laptop, tablet of mobiel.
  • De totale e-learning duurt ongeveer 3 uur.
  • U kunt op elk gewenst moment even stoppen of onderbreken want het programma onthoudt waar u bent gebleven. Als u de volgende keer inlogt gaat de e-learning op dat punt weer verder.
  • Onderdelen herhalen is vanzelfsprekend ook mogelijk.
  • De e-learning is tot 12 maanden na aankoop te volgen.
  • De e-learning is te bestellen via de website van Schok & Pomp en kost €34,95

    Volg de e-learning hier.

Schok&Pomp is een bedrijf dat volledig uit jonge artsen en co-assistenten geneeskunde bestaat. Zij hebben op basis van hun ervaringen in zowel de huisartsenpraktijk als op de Spoedeisende Hulp een online training gemaakt voor fietsers.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2020 en te vinden op https://schokenpomp.nl/product/e-learning-meest-voorkomende-fietsongeluk.

Schok en pomp logo
Schok en pomp afbeelding