Natuur-Omgeving-Drenthe-Groningen

Fietsvakantie in verrassend Drenthe

Als je Drenthe bezoekt, word je er steeds weer door verrast. Bossen, heide en historische esdorpen, in Drenthe is de natuur nooit ver weg. In het landschap zijn de sporen van het vaak mystieke verleden nog overduidelijk zichtbaar.

Ontdek dit unieke stukje Nederland op de fiets! Bekijk en beleef de prachtige natuurgebieden in deze provincie al fietsend van het ene hotel naar het andere. Geniet tot in je vingertoppen van het landschap en de natuur. Drenthe is een veelzijdige provincie, waar rust de ruimte krijgt!

Tijdens deze fietsvakantie maakt u kennis met het afwisselende Drentse landschap. Zo fietst u de ene dag door het Stroomdallandschap van de Drentsche Aa, waar vooral slingerende beekjes en prachtig bos het gezichtsbeeld bepalen. De andere dag fietst u over de schitterende Drentsche Hondsrug, een glooiende heuvelrug waarbij u karakteristieke Drentse dorpjes als Borger aandoet.

Fietsersbond aanbieding

U kunt kiezen voor een 4-daagse of 7-daagse fietsvakantie. Dit is inclusief overnachtingen, ontbijt, diner en natuurlijk fietsroutes. Het hele arrangement vindt u hier.

4 dagen:
Adviesprijs: € 349,00 p.p.
Fietsersbond aanbieding: € 309,00 p.p.

7 dagen:
Adviesprijs: € 529,00 p.p.
Fietsersbond aanbieding: € 499,00
p.p.

In juli en augustus meerprijs van € 20,- p.p.

Aanvang is mogelijk op zondag, maandag en dinsdag.

Deze aanbieding is verlengd en is geldig t/m 21 december 2021. De prijzen van 2021 vindt u op de website van Goed Verblijf.

goedverblijf logo