Inntel Hotels Amsterdam Landmark – City Twin Panorama Kamer – uitzicht met panorama raam_

Karaktervol overnachten in Amsterdam!

Inntel Hotels Amsterdam Landmark is gevestigd in de wijk Oostenburg, aan de rand van het water. Vanuit het rustig gelegen karaktervolle 4-sterren hotel heeft u een prachtig uitzicht over Amsterdam. Het hotel heeft een stoer karakter, die gebaseerd is op de vroegere omgeving. Robuuste en industriële elementen zoals beton en een enorm geel kraanhuisje in de lobby kenmerken het hotel. Inntel Hotels Amsterdam Landmark is perfect om te overnachten, heerlijk te dineren in Bar & Brasserie Werkspoor of volledig te ontspannen in Spa Steam met zwembad.

De hotelkamers zijn allen voorzien van comfortabele twinbedden, een bureau, flatscreen-tv, minibar en badkamer met inloopdouche. In Bar & Brasserie Werkspoor bent u gegarandeerd van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Geniet van onder andere lokale specialiteiten en Inntel Originals. Het restaurant wordt gevormd door een glazen dak, metershoge ramen en metalen constructies. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het buitenterras. Boekt u via de lezersaanbieding, verblijft u in een kamer met panoramazicht over Amsterdam. Ook kan u fietsen huren bij het hotel!

Lezersaanbieding

  • Welkomstdrankje
  • 1 of meerdere overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Toegang tot Spa Steam (Luxe wellness centre)
  • Gratis WiFi

Adviesprijs: € 118,00 p.p.

Arrangementsprijs: vanaf € 64,50 p.p.

Informatie & reserveren
Deze voordeelactie is exclusief te boeken bij Goedverblijf.nl via www.goedverblijf.nl/fietsersbond1021 of telefonisch op nummer 085 – 489 90 19. Genoemde prijs is o.b.v 2 personen per kamer excl. de toeristenbelasting à 7% + € 3,00 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking.

goedverblijf logo

Deze aanbieding is geldig van 1 oktober 2021 t/m 20 december 2021