Natur + Aktiv

Kom naar de Fiets en Wandelbeurs voor 11 euro

Het leukste event voor fietsers en wandelaars staat weer op de kalender. Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 is Jaarbeurs Utrecht het decor voor de Fiets en Wandelbeurs, dat volop inspiratie biedt voor nieuwe fietsavonturen.

Ontdek inspirerende fietsbestemmingen en routes, test fiets- en e-bikebolides op het grote fietsparcours en volg workshops en lezingen. Duitsland staat als themaland extra in de schijnwerpers. Een waar fietswalhalla dat ‘om de hoek’ ligt, met prachtige routes langs rivieren, door mystieke bossen en door monumentale stadjes met veel cultuur. Op de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims krijg je antwoord op al je vragen van ervaren reizigers. Een ticket geeft eveneens toegang tot E-bike Xperience, dat gelijktijdig in Jaarbeurs plaatsvindt.

Meer info: www.fietsenwandelbeurs.nl

Speciale aanbieding

Leden van de Fietsersbond profiteren van 2 euro extra korting in de voorverkoop (t/m donderdag 23 februari). Het Fietsersbond Voordeelticket kost 11 euro (kassaprijs 16 euro). Koop het ticket nu: www.fietsenwandelbeurs.nl/ticketshop/fietsersbond

Natur + Aktiv
Weserradweg Beeld-auteur: DZT/Jens Wegener