Sportief dagelijks fietsen in Rotterdam

Koop jouw ART slot met 10% korting

Met een gerust hart je fiets achterlaten, dat is soms wel een dingetje. Zorg er daarom altijd voor dat je fiets op een drukke plek op slot staat. Een fietsendief zal hier extra opvallen wanneer hij aan de slag gaat met zijn gereedschap. Zorg er altijd voor dat je je fiets hebt vastgebonden aan een object, met minimaal 2 sloten beveiligd én je sloten voorzien zijn van een ART 2 keurmerk.

Zoek je ART fietssloten, maar ook ander type ART sloten met wel 10% korting? De sloten van Artslot.nl zijn stuk voor stuk voorzien van het ART keurmerk. Je kunt hier zeker ook terecht wanneer je voor een ander voertuig een goed slot nodig hebt. Van ART 1 tot de hoogste ART categorie – ART 5 – kun je de sloten bestellen.

Profiteer van de voordelen van artslot.nl: groot assortiment aan ART-sloten, kortingen, gratis verzending en snelle levering.

Gebruik bij je bestelling de code: F13ts3rsb0nd2021!

artslot.nl – logo

Bij het kopen van een ART slot kunt u letten op de classificatie die op basis van het keurmerk aan de verschillende ART sloten in ons aanbod is toegekend. Er is namelijk sprake van een verschil in de zwaarte van beveiliging. Zo biedt een ART slot in categorie 1 een minimale beveiliging tegen diefstal. Met een dergelijk slot kunt u bijvoorbeeld uw fiets gedurende korte tijd onbeheerd achterlaten. Een betere beveiliging tegen diefstal van de fiets wordt al geboden met ART sloten in de categorie 2. Een optimale beveiliging tegen diefstal van de fiets krijgt u met het kopen van een ART slot in categorie 3.

Deze actie is geldig t/m 31 december 2021.