50831206468_5378b469cb_c

Op fietsvakantie met korting bij Oad

Fietsvakanties zitten in de lift, merkt Oad. ‘Er is een duidelijke trend dat mensen gezonde vakanties willen.’ Fietsersbondleden kunnen met korting bij Oad boeken.

Oad werkt samen met de Fietsersbond. Iedereen die een fietsreis boekt, krijgt van Oad een jaar lidmaatschap van de Fietsersbond cadeau. Maar natuurlijk krijgen ook de mensen die al lid zijn voordeel: leden kunnen met korting hun fietsvakantie boeken bij Oad.

‘De Fietsersbond werkt graag samen met Oad omdat wij als geen ander weten, dat fietsen je gelukkig maakt!’, zegt Esther van Garderen, directeur van de Fietsersbond.

Fietsersbond aanbieding

Oad biedt €25 euro korting voor Fietsersbondleden. Vul daarvoor bij het boeken de volgende code in: FbondOad25. De korting geldt voor vakanties vanaf €299 euro. De actie loopt tot 30 april 2021.

De korting geldt op groepsreizen en individuele fietsvakanties.

fietsvakantie fietspad

Fietsvakanties van Oad populair: ‘Gezonde vakantie is de trend’

‘Er is een duidelijke trend dat mensen gezonde vakanties willen.’  Lees alles over Oad in dit interview

Fietsvakantie & corona

We hebben in het afgelopen jaar gemerkt dat reizen niet zo vanzelfsprekend is en wij kijken nu enorm uit naar het moment waarop het wél weer mogelijk is. Dit moment komt steeds dichterbij maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat het uitkiezen van een vakantie lastig en onzeker is. Want hoe weten we wanneer we weer onbezorgd op vakantie kunnen? En welke reizen zijn dan weer mogelijk?

Wil je meer lezen over hoe Oad met de coronamaatregelen omgaat? Je leest het hier.