50831206468_5378b469cb_c

Op fietsvakantie met €50 korting bij Oad

Fietsvakanties zitten in de lift, merkt Oad. ‘Er is een duidelijke trend dat mensen gezonde vakanties willen.’ Fietsersbondleden kunnen met korting bij Oad boeken.

Oad werkt samen met de Fietsersbond. Iedereen die een fietsreis boekt, krijgt van Oad een jaar lidmaatschap van de Fietsersbond cadeau. Maar natuurlijk krijgen ook de mensen die al lid zijn voordeel: leden kunnen met korting hun fietsvakantie boeken bij Oad.

‘De Fietsersbond werkt graag samen met Oad omdat wij als geen ander weten, dat fietsen je gelukkig maakt!’, zegt Esther van Garderen, directeur van de Fietsersbond.

Fietsersbond aanbieding

Voorwaarden: De korting van 50 euro per boeking is geldig tot en met 31 oktober 2022 en is alleen van toepassing op Oad fietsvakanties per bus (groepsreizen) met een vertrekdatum tussen 1 april en 31 oktober 2022. Boeken kan hier.

 

De korting van 25 euro per boeking is geldig tot en met 31 oktober 2022 en is alleen van toepassing op Oad individuele fietsvakanties (eigen vervoer) met een vertrekdatum tussen 1 april en 31 oktober 2022. Boeken kan hier.

fietsvakantie fietspad

Fietsvakanties van Oad populair: ‘Gezonde vakantie is de trend’

‘Er is een duidelijke trend dat mensen gezonde vakanties willen.’  Lees alles over Oad in dit interview