lumineuzenachten440x234

Magische vertelling in de kerstvakantie met korting

Het indrukwekkende kasteelpark de Haar in Haarzuilens (Utrecht) vormt tijdens de kerstvakantie het decor voor een magische wandeling vol verwondering en betovering. Ontdek de geschiedenis van het kasteel via indrukwekkende videomapping op de gevels en een sfeervolle lichtwandeling door het park. Een lumineuze uitstap voor het hele gezin.

Bericht van de organisatie: “Naar aanleiding van de laatste maatregelen van de Nederlandse regering zijn wij genoodzaakt ons evenement De Lumineuze Nachten van kasteel de Haar te annuleren. Na overleg met de Stichting van Kasteel de Haar werden de data voor de editie 2022 vastgelegd:  16 december 2022 t/m 8 januari 2023.”

lumineuzenachten440x234

Van 17 december t/m 9 januari is Kasteel de Haar omgetoverd tot een sprookjesachtige omgeving. Ontdek de geschiedenis van dit sprookjeskasteel en vier het kerstfeest met de internationale jetset. Het worden adembenemende avonden vol betovering voor het hele gezin!

Verwonder je en laat je meevoeren op een winteravond die je nooit meer zult vergeten. Tijdens de wonderlijke nacht wijst een magisch verlicht pad je de weg
rond het grootste kasteel van Nederland.

Kortingscode

Ontvang €2 euro korting per ticket met de code FIETS2LUM.
Meer informatie vind je hier. Tickets koop je hier.

6151900bb1da114129671074_kaart home-p-800