Hotel-arrangement-zeist-hotel-figi-omgeving-fietsen

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

Hotel Theater Figi is gelegen in het centrum van Zeist, nabij de Utrechtse Heuvelrug. Een ideale uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten door de prachtige natuur van de Heuvelrug. De enorme diversiteit maakt fietsen op de Utrechtse Heuvelrug erg mooi.

Al fietsend door de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, langs de vele landgoederen en kastelen en de uitgestrekte velden, ontdekt u de grootse natuur en verkent u ieder detail. Na een fietstocht kan u het gezellige centrum van Zeist ontdekken waar u heerlijk kan vertoeven op één van de vele terrasjes. Om te winkelen kunt u zowel in Zeist als in het nabijgelegen Utrecht terecht. Vergeet ook vooral niet een bezoek te brengen aan de Dom van Utrecht. Vanuit de toren heeft u een geweldig uitzicht over de stad en omgeving.

Brengt u uw eigen fiets mee? Het hotel heeft een afgesloten fietsenstalling mét oplaadpunt voor uw e-bike. Ook is het mogelijk om (elektrische) fietsen te huren bij het hotel. Wilt u een uitgebreid lunchpakket voor onderweg bijboeken? Dat kan voor slechts € 15 p.p. Wanneer u in de avond terugkeert bij het hotel kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant. Om vervolgens plaats te nemen in de bioscoop, waar u de nieuwste films kunt bewonderen.

Hotel Theater Figi is een bijzonder 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers. Alle comfortabele kamers bieden een werkruimte met gratis WiFi. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat kan u in het restaurant terecht en heeft u een ruime keuze uit voortreffelijke kleine en uitgebreide gerechten, vele soorten bier en smaakvolle wijnen. Natuurlijk bent u ook welkom voor één van de vele koffiespecialiteiten gecombineerd met een Figi taartje uit eigen patisserie.

Lezersaanbieding

  • 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 4-gangen diner
  • Late check-out tot 12.00 uur
  • Gratis gebruik van fitness
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis wandel- & fietsroutes
  • Gratis WiFi

Adviesprijs: € 158,00 p.p.
Arrangementsprijs: vanaf € 92,40 p.p.

Informatie & reserveren
Deze voordeelactie is exclusief te boeken bij Goedverblijf.nl via www.goedverblijf.nl/fietsersbond0122 of telefonisch op nummer 085 -4899019.  Genoemde prijs is o.b.v. 2 personen per kamer excl. de toeristenbelasting à € 2,30 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking. Deze actie is geldig t/m 31 december 2022.

goedverblijf logo

Deze actie is geldig t/m 31 december 2022.