Fietstas met logo-10

Picknickontour fietstas met 25% korting

Picknicken is het helemaal! Ontdek de wereld van vrijheid. Van overal naartoe kunnen. Ontspan en relax in jouw tempo en op plaatsen waar je nog niet eerder bent geweest. Ontmoet mensen en praat met ze, vertel verhalen en beleef de mooiste herinneringen.

Wat zijn de plannen deze zomer? Met de Picknickontour fietstas ben je alvast goed voorbereid op een heerlijk dagje uit. Deze picknickset komt als robuuste, trendy tas die op iedere bagagedrager past. Voorzien van meerdere compartimenten inclusief een groot koelvak, isolatievakken voor wijn- of thermosflessen en een compartiment met borden, bekers en bestek vergezelt hij je op iedere fietstocht.

Fietsersbond aanbieding

Tijdens de actieperiode is de Picknickontour fietstas met een aantrekkelijke korting speciaal voor leden van de Fietsersbond verkrijgbaar, voor slechts € 59,95,- i.p.v. € 82,95,-.

Interesse in de picknick-fietstas? Mail je bestelling naar [email protected] o.v.v. Fietsersbond.

Over Picknickontour
Picknickontour bied je niet alleen de beste en meest uitgeruste, kwalitatief hoogstaande picknickfietstassen, en picknickmanden. We bieden je een heel assortiment aan handige picknicktassen, -zakken, manden en -boxen allemaal voor jou! Want als échte pioniers in picknick weten wij precies wat je nodig hebt om jouw trip optimaal te beleven. Wat het doel van je activiteit ook mag zijn, wij hebben er een passende picknickoplossing voor. Uiteraard volledig uitgerust met servies, flessenhouders, koelvak en nog veel meer.