bakfiets_header

Utrechtse Heuvelrug: fiets van hotel naar hotel

Ontdek het groene Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met deze fietsvakantie. De Utrechtse Heuvelrug ligt midden in Nederland: een oase van rust, net buiten de randstad.

Tijdens deze fietsvakantie fiets je langs landgoederen, kastelen, een kronkelende rivier, door eeuwenoude bossen, langs zandverstuivingen of over een uitgestrekt heideveld. Kom tot rust in Hotel Theater Figi **** en Hotel Landgoed Zonheuvel *** om vervolgens de prachtige omgeving te verkennen.

Hotel Theater Figi is gelegen in het centrum van Zeist, nabij de Utrechtse Heuvelrug. Een ideale uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten door de prachtige natuur van de Heuvelrug. Hotel Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn. Het hotel heeft een eigen VVV Informatiepunt, biedt vele wandel- en fietskaarten van de omgeving, verhuurt fietsen en heeft een fietsenstalling.

Fietsersbond aanbieding

U kunt kiezen voor een 3-daagse of 5-daagse fietsvakantie. Dit is inclusief overnachtingen, ontbijt, diner en natuurlijk fietsroutes.

3 dagen:
Adviesprijs: € 259,00 p.p.
Fietsersbond aanbieding: € 174,50 p.p.

5 dagen:
Adviesprijs: € 518,00 p.p.
Fietsersbond aanbieding: € 339,50 p.p.

Het hele arrangement vindt u hier.

Deze aanbieding is verlengd en geldig t/m 20 december 2021.

goedverblijf logo