Nederland, Houten, 13-1-2018. Foto /Maarten Hartman. Fietsen in Houten

Help de Fietsersbond om Nederland veiliger te maken voor fietsers!

De Fietsersbond zet zich al meer dan 40 jaar in om van Nederland een veiliger fietsland te maken. Word nu lid en maak kans op deze sportieve e-bike van Batavus. De Batavus Razer is standaard uitgerust met een accucapaciteit van 400 Wh, een prachtige  onderhoudsvriendelijke e-bike die je bij je dagelijkse ritten van wat extra power voorziet.


Verder ontvangt u als nieuw lid van de Fietsersbond:

  • Elk kwartaal ons magazine boordevol informatie over fietsen
  • Online Fietsersbond Routeplanner
  • Korting op fietsproducten, fietsverzekering en fietskaarten

Zij gingen u voor als lid van de Fietsersbond:

“Ik zat me vaak wild te ergeren over slechte paden of onduidelijke situaties. Maar dat hielp natuurlijk niet. Nu ben ik lid van de Fietsersbond en zie ik wat we samen kunnen bereiken. Geen verkeerde keus lijkt me!” – Patricia van der Broek

“Ik merk dat gemeenten niet naar een individuele fietser zoals ik luisteren, maar zodra een klacht wordt gemeld via de Fietsersbond wordt deze wel serieus genomen!” – Moud van der Linden

Wilt u ook dat uw stem gehoord wordt, zodat u prettiger kunt fietsen? Word nu lid van de Fietsersbond dan maakt u bovendien kans op die schitterende fiets.

Ja! Ik word lid en maak kans op die prachtige fiets

  • Ik machtig de Fietsersbond om maandelijks (voor een periode van minimaal 1 jaar), tot wederopzegging, het contributiebedrag voor het lidmaatschap maandelijks van mijn rekening af te schrijven.