header_tunnel_koe

Advertentieverkoper voor Fietsersbond afdeling Zuidoost Brabant

Wij zijn een relatief grote afdeling binnen de Fietsersbond. In heel Noord-Brabant en dus ook in het gebied van de afdeling Zuidoost Brabant zijn nu heel veel zaken die onze aandacht vragen. Vanaf het ontwerp van snelfietspaden tot rondwegen tot nieuwe wijken enz. enz.

Om de leden in Zuidoost Brabant over de lokale activiteiten en fietsmogelijkheden te informeren geven wij ieder kwartaal ons afdelingsmagazine uit: Het Ventiel. Vanuit alle 21 gemeentes in ons gebied wil Het Ventiel onze leden van de Fietsersbond de fietsactualiteit aanbieden. Ook andere belanghebbenden zoals gemeentes en fietsinstellingen in ons gebied krijgen Het Ventiel.

Functieomschrijving

Als verkoper van advertenties voor Het Ventiel ga je op zoek naar passende adverteerders, er zijn diverse mogelijkheden om in Het Ventiel te adverteren.

Werkgebied

Adverteerders kunnen uit alle 21 gemeentes van onze afdeling komen.

Wat vragen we van jou?

Je bent of raakt bekend met het werk van de Fietsersbond. Verkopen gaat je gemakkelijk af. Je woont in één van de 21 gemeentes van onze afdeling.

Periode en ingeschatte uren

Het werk als verkoper kost je ca. 4 uur per kwartaal. Al zal dat in aanvang wat meer zijn om een vast bestand van adverteerders op te bouwen.

Wat biedt de Fietsersbond?

De mogelijkheid om bij te dragen aan een fietsvriendelijker omgeving. Wij werken in een gezellige en een informele sfeer. Door je activiteiten heb je contacten met andere actieve Fietsersbond leden waaronder de redactie van Het Ventiel. Het gaat om een functie waarin je bijdrage zeer gewaardeerd wordt. Als er reis- en andere kosten zijn worden deze vanzelfsprekend vergoed. Alle vrijwilligers worden op de hoogte gehouden van het werk en de activiteiten van de Fietsersbond.

Interesse?

Heb je interesse, wil je meer informatie over deze functie?
Neem contact op met Annemie Driessen, voorzitter van de afdeling Zuidoost Brabant via tel. 06-38783314 of via  e-mailadres: driessen-kalkhoven@on.nl of zuidoostbrabant@fietsersbond.nl.
Kijk ook eens op https://zuidoostbrabant.fietsersbond.nl/ventiel/