Slim dat je Fietst!

De Fietsersbond haalt Love To ride naar Nederland. Love to Ride is een online community waar je al je fietsritjes kan registreren.

Door te fietsen maak je kans op leuke prijzen waaronder een Babboe bakfiets, een weekendje weg bij Beach Resort Makkum of een Spanninga gift box. Korte of lange fietsritten, op een vouwfiets of racefiets, met 15 of 25 kilometer per uur, naar de supermarkt of naar het werk? Je registreert ze via de app of op website. Wij zeggen Slim dat je Fietst! 

Ga gelijk naar de website van Love to Ride Nederland – Slim dat je Fietst!

Via het Love to Ride platform organiseren we een competitie tussen bedrijven en individuen. In september organiseren we een campagne om het fietsen naar het werk te stimuleren. Je kan het samen met collega’s, vrienden en andere (nieuwe) fietsers mee doen. In een team of individueel. Het kost niks en je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen.

Meld je aan en maak nu al kans op 1 van de 800 Hollandse appeltaarten!
Het is heel eenvoudig. Meld je aan, nodig een collega, vriend of familielid uit en upload minimaal drie fietsritten. (Hoeft niet samen maar mag natuurlijk wel. Dan maak je automatisch kans op 1 van de 800 appeltaarten. Winkans is 1 op 10. Voor de echte fietsambasadeurs hebben we nog leuke prijzen in petto!

Zo doe je mee en maak je kans op leuke prijzen:

  • Registreer je gratis via de website. Registreer je hier
  • Stap op de fiets voor minimaal 10 minuten.
  • Track je fietsrit hier en nodig vrienden en collega’s uit om ook mee te doen. (Gebruik de ‘nodig vrienden uit’ knop op je profielpagina!).
  • Win leuke prijzen voor jezelf en je collega’s!

 

Categorieën