werkheader

Checklist Fietsvriendelijk Bedrijf

Mensen die naar hun werk fietsen zijn fitter, minder vaak ziek en gaan fluitend naar hun werk. Eigenlijk alleen maar voordelen. Met een paar simpele maatregelen kun je als werkgever de fietsende werknemer op weg helpen.

Voor wie?
De certificering van Fietsvriendelijk Bedrijf is bedoeld voor werkgevers die enerzijds trots zijn op hun fietsende medewerkers en anderzijds om eens kritisch te kijken waar de fietsfaciliteiten nog wat extra aandacht behoeven. Zo doen we wat terug voor de fietsende medewerkers en erkennen we de werkgever met een brons, zilver of goud certificaat.

Wij kunnen helpen!

Wij kunnen helpen om bedrijven fietsvriendelijk te maken. Met onderstaande checklist kunnen we samen bekijken wat al goed gaat en ook wat nog beter kan. Je vult deze hieronder eenvoudig online in en vervolgens nemen we contact met je op om de resultaten te bespreken.

Vul hier de checklist in


Hoe werkt de certificering?
Fietsvriendelijk bedrijf werkt met een Europese certificaat. In Nederland mag de Fietsersbond de bedrijven certificeren. Certificering gebeurt op basis van de aanmelding door werknemers. Om in aanmerking te komen voor een brons certificaat dienen minimaal drie werknemers de checklist volledig in te vullen. Voor een zilver of gouden certificaat komen we graag een keer op bezoek voor een externe check. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen.