Meisje op de fiets

Testers gezocht voor onze e-biketest!

Op 5, 6, 7 en 8 maart gaat onze TestKees in samenwerking met dagblad De Telegraaf en de Consumentenbond weer elektrische fietsen testen. We zoeken mensen die willen helpen testen. We hebben de nieuwste modellen van zo’n beetje alle bekende merken. Ook Stella doet dit jaar mee. Een unieke kans om de nieuwste modellen met de laatste technische snufjes uit te proberen.

e-biketester Sjors

Op een testdag komen ongeveer 15 testers om de fietsen uit te proberen. De test start bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. (We kunnen ons voorstellen dat je daar een hotelovernachting aan vast wilt knopen: zie de mooie aanbieding speciaal voor onze testers onderaan dit bericht.) We hebben een prachtige route uitgezet, met onder andere de beklimming van de Italiaanse weg in Doorwerth. We fietsen steeds een rondje van 10 km. Na elk rondje kun je van fiets wisselen. Het is een zwaar rondje, waarmee je de fietsen echt kunt beproeven. In totaal kun je dan 6 à 8 fietsen uitproberen. We fietsen vooral in de hoogste ondersteuning, dus het is goed vol te houden, maar we verwachten wel dat je de hele dag wilt fietsen. We beginnen om 9.30 uur en stoppen rond 16.00 uur. Lunch, koffie, thee e.d. worden verzorgd. Daarnaast maken we ook foto- en filmopnames van de test.

E-biketester Agnes zegt: Deze fiets zwabbert
Kom ons helpen testen!

Geen appels met peren

Een verschil met vorig jaar is dat we je vragen op het aanmeldformulier van te voren aan te geven in welke categorie jij fietsen wilt testen:

Comfortabele en scherp geprijsde elektrische fietsen met voorwielmotor, versnellingsnaaf en lage instap
of
Comfortabele elektrische fietsen met middenmotor, versnellingsnaaf en lage instap
of 
Sportieve elektrische fietsen met middenmotor, derailleurversnelling en sportieve zithouding

Dit om te voorkomen dat appels met peren worden vergeleken.

Interesse om fietsen te testen?

Zo ging de test vorig jaar (zelfde locatie) Bron: youtu.be

Gastheer/gastvrouw en technische assistenten gezocht

TestKees in gesprek

We willen de testers natuurlijk ook netjes opvangen en vriendelijk te woord te staan. Daar zoeken we daarom vrijwillige gastheren of gastvrouwen voor. Ook moeten de testers tijdens de test steeds van fiets wisselen. Het zadel en eventueel het stuur moeten dan goed worden afgesteld. Daarnaast hebben ze vaak technische vragen over bijvoorbeeld de werking van het display of het wisselen van de accu.  Daarom zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die deze taak op zich willen nemen.

Wil je TestKees technisch en/of gastvrij ondersteunen? Stuur dan een mail naar k.bakker@fietsersbond.nl 

Speciale fietstesterskorting op hotelovernachting!

Nachtje in De Bilderberg aan vastknopen?

  • Op woensdag 4, donderdag 5, vrijdag 6 en zondag 8 maart 2020:
    Logies met ontbijt à € 96,00 per kamer per nacht
  • Op zaterdag 7 maart 2020:
    Logies met ontbijt à € 124,00 per kamerDeze tarieven zijn op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer. Service charge en toeristenbelasting zijn niet inbegrepen en deze is samen € 4,30 per persoon per nacht.

    Reserveringen zijn mogelijk op het algemene mail adres van de afdeling reserveringen: reservation@bilderberg-hoteldebilderberg.nl of via 026 – 3396354.
    Er worden geen kamers opgenomen in een allotment en reserveringen kunnen worden gemaakt op basis van beschikbaarheid.