Fietsersbond Ledenvoordeel bij Eye Wish Opticiens - Foto DigiDaan

Vriend van de Fietsersbond: Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens is al meer dan 85 jaar toonaangevend als opticien in Nederland. Met ruim 140 winkels is Eye Wish door heel Nederland te vinden. Eye Wish helpt mensen met premium eyewear en oogzorg expertise om zich zelfverzekerd te voelen en het beste uit zichzelf te halen.

Fietsersbond ledenvoordeel bij Eye Wish Opticiens - Foto DigiDaan
Fietsersbond ledenvoordeel bij Eye Wish Opticiens – Foto DigiDaan

Vanaf 2023 is Eye Wish vriend van de Fietsersbond. Directeur Marcel Norbart: “Fietsers zijn de meest kwetsbare deelnemers in ons dagelijks verkeer en hierbij is goed zicht werkelijk van levensbelang. Niets mooiers voor Eye Wish Opticiens om een bijdrage te leveren aan de fietsveiligheid door een goed zicht op de weg en in het verkeer.”

Om er zeker van te zijn dat je alles in het verkeer goed ziet, is het aan te raden regelmatig je ogen te laten testen en de juiste bril te kiezen. Esther van Garderen, directeur Fietsersbond: “Verkeersveiligheid verbeteren in al zijn vormen is een hoofddoel van de Fietsersbond. Het verbeteren van het zicht van de fietser en andere weggebruikers levert hier een bijdrage aan.”

Ledenvoordeel

Speciaal voor de leden van de Fietsersbond biedt Eye Wish een bijzonder ledenvoordeel aan. Bij aankoop van een complete multifocale (zonne)bril geldt een korting van maar liefst € 200,-. Lees hier meer over dit fietsvoordeel.

Vrouw op fiets op de Zuidas

Steunen als bedrijfspartner, met Vrienden van de Fietsersbond

Draagt uw bedrijf fietsers een warm hart toe? Word Vriend van de Fietsersbond! Lees meer