fietsenmaker_header

Webinar Fietsen naar het werk

Heel werkend Nederland op de fiets, dat is onze gezamenlijke missie. Lease a Bike, Fietsvriendelijk Bedrijf en Werken in Beweging, organiseren samen met de Fietsersbond op dinsdag 29 juni van 9:00- 9.45 een webinar over hoe de fiets een bijdrage levert aan gezondheid van je werknemers en een positief effect heeft op de organisatie.

Steeds meer mensen fietsen naar hun werk. Zij ervaren hoe fijn dat is: lekker bewegen, even ontstressen en je voelt je er fitter door. Werkgevers merken het ook want fittere werknemers zijn minder vaak ziek. Hoe stimuleer je als werkgever dat nóg meer van je werknemers op de fiets naar hun werk stappen? Heb je wel eens gedacht aan Fietsvriendelijk Bedrijf, een keurmerk voor je organisatie waarmee je fietsende werknemers beloond met een kilometervergoeding, warme douche en een voordelige fietsregeling. Of aan een op maat gemaakt fietsplan waarmee iedere werknemer zijn droomfiets kan leasen?

Start je dag met inspiratie!
Op dinsdag 29 juni 2021 om 09.00 uur ben je van harte uitgenodigd om het webinar Fietsen naar het werk: hoe de fiets bijdraagt aan zowel gezondheid als de portemonnee van de werkgever bij te wonen via Zoom.

Programma

  • Het webinar en de sprekers worden geïntroduceerd door Esther van Garderen, directeur Fietsersbond.
  • Femke Hulshof, projectleider Werken in Beweging, presenteert een aantal interessante onderzoekfeiten over hoeveel vitale werknemers jouw bedrijf kunnen opleveren.
  • Klaas Hartmans (Sales Manager bij Lease a Bike), vertelt welke rol er voor het leasen van een fiets is weggelegd en hoe een leasefiets voor werknemers een grote drijfveer kan zijn.
  • Volgens Max Mooij, adviseur fietsen naar het werk en Fietsvriendelijk Bedrijf bij de Fietsersbond, begint fietsstimulering bij goede fietsfaciliteiten. Deze zorgen er namelijk voor dat de fietsende groep medewerkers wordt beloond én groeit.
  • Heeft vitaliteit van medewerkers de aandacht binnen de organisatie?
  • Maakt actieve mobiliteit onderdeel uit van het vitaliteitsmanagement?
  • Lijkt het jou leuk om je werknemers nog meer te stimuleren om meer te bewegen? Ontvang dan gratis de Werken in Beweging vol tips en tricks, pakkende liftposters en checklists.