E-bikers op het fietspad

Beleef nog meer plezier op de e-bike in Flevoland!

Voor de Provincie Flevoland en de Fietsersbond is het belangrijk dat mensen langer veilig blijven fietsen. Vanuit dit belang heeft de Fietsersbond e-bike middagen ontwikkeld. Een middag waarin de deelnemers uitleg krijgen over het belang van fietsen, hun kennis over de fiets vergroot wordt en zij hun fietsvaardigheden vergroten. Deze kennis wordt aangeboden door Kees Bakker (TestKees) en de ervaren fietsdocenten van de Fietsersbond. Met aandacht voor waar je de fiets specifiek voor gebruikt – toertochtjes, boodschappen, familiebezoek, fietsen met kleinkinderen – kijken we samen met jou naar jou en je fiets(gebruik) en zorgen we voor nog meer veilig plezier op de fiets! De komende periode staat de volgende e-bike dagen op het programma;

  • Vrijdag 9 december tussen 13.00 en 16.30 in Almere bij De Bazuin, Luistraat 1, 1312 LG.

Zien we je daar?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar we vragen je wel om je aan te melden.

De provincie Flevoland biedt deelnemers een fietsspiegel en fietshelm aan om nog veiliger en comfortabel op de e-bike te rijden!

Aanmelden e-bike dagen Flevoland

  • De Fietsersbond gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Volledige privacyverklaring.