header-handbiker

Voorwaarden en disclaimer

Dit is de officiële website van de Fietsersbond, de belangrijkste belangenbehartiger van alle fietsers in Nederland.

Contactgegevens:
Vereniging Fietsersbond
Nicolaas Beetsstraat 2a
3511 HE Utrecht
030-2918171
[email protected]

Zie voor verdere gegevens de pagina Landelijk Bureau. Op deze site worden soms ook producten van de Stichting Fietsersbond aangeboden, deze organisaties zijn met elkaar verbonden en delen een bestuur en directie. De Stichting voert projecten uit voor diverse opdrachtgevers. Donaties en lidmaatschappen kunnen alleen ten goede komen aan de Vereniging.

Voorwaarden

Als je op onze site een lidmaatschap afsluit, dan zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing. Bij donaties en andere financiële transacties is alleen de privacyverklaring van toepassing.

Over de inhoud van de site

De Fietsersbond is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina.

De Fietsersbond kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de website of de aangeboden gegevens, of juist het uitblijven daarvan, of met het niet beschikbaar zijn van de website.