Contact en ledenservice

Medewerkers Landelijk bureau

Wil je een specifieke medewerker van de Fietsersbond spreken, bekijk dan het overzicht van medewerkers van de Fietsersbond.

Vraagbaak Forum

Algemene vragen over alles wat met Fietsen te maken heeft kun je ook stellen in het Forum.

Klachten fietspaden/fietsvoorzieningen

Kom je op de fiets een gevaarlijke situatie of een oncomfortabel fietspad tegen? Meld deze dan op meldpunt.fietsersbond.nl. Ingezonden meldingen via onderstaand contactformulier worden niet door ons behandeld. Door middel van onderstaand contactformulier kun je wel contact opnemen met het Meldpunt wanneer je vragen/opmerkingen/klachten hebt over de werking van deze applicatie.

Lid worden?

Steun de Fietsersbond en word nu lid voor slechts 26 euro per jaar. Ga direct naar het aanmeldformulier.

Lidmaatschap wijzigen

Als je lid van de Fietsersbond bent, dan kun je hier je lidgegevens wijzigen (adreswijziging doorgeven, e-mailadres doorgeven of wijzigen, correctie van naam, voornaam of voorletters, etc.).

Machtiging stopzetten?

Heb je de Fietsersbond gemachtigd om je contributie via automatische incasso van de rekening af te schrijven? En wil je dat nu stopzetten? Met één telefoontje naar de Fietsersbond (030-2918183), kun je de machtiging stopzetten. Ben je het niet eens met een afschrijving, dan kun je binnen een maand de bank opdracht geven het bedrag terug te betalen.

Lidmaatschap opzeggen?

Stuur een e-mail aan de ledenadministratie met je gegevens en de reden van opzegging.

Financiële vragen

Voor financiële vragen mail je naar: finadm@fietsersbond.nl

Algemene e-mail

Je kunt een bericht sturen aan het Landelijk bureau via info@fietsersbond.nl. Gaat het om slechte toestanden op straat of tekort aan stallingsplaatsen, gebruik dan niet dit  maar meld ze op http://meldpunt.fietsersbond.nl/ of bericht de lokale afdeling. Welke dat is, zie www.fietsersbond.nl/afdelingen.
Afhankelijk van de vraag en de drukte kan beantwoording soms wat langer duren, we vragen hiervoor je begrip. Vragen van leden krijgen uiteraard voorrang. Sommige vragen van niet-leden kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Samen fietsen we beter!

Word lid