bakfiets_header

Contact en ledenservice

Heb je vragen, suggesties of wil je je gegevens wijzigen? Neem dan contact op met de Fietsersbond.

Adres en telefoonnummer

Nicolaas Beetsstraat 2a
3511 HE Utrecht

Telefoon 030 – 291 81 71

Het landelijk bureau is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. Buiten deze openingstijden kun je onze medewerkers wel direct bereiken. Journalisten kunnen contact opnemen met onze mediawoordvoerders.

IBAN: NL32 TRIO 0197 9626 88
BIC: TRIONL2U
KvK-nummer: 40464671
BTW: 824244692B01 (Fiscale eenheid Stichting Fietsersbond en Vereniging Fietsersbond)

Algemeen e-mailadres: info@fietsersbond.nl

E-mailadres leden- en financiële administratie: finadm@fietsersbond.nl

Afhankelijk van de vraag en de drukte kan beantwoording soms wat langer duren, we vragen hiervoor je begrip. Vragen van leden krijgen uiteraard voorrang. Sommige vragen van niet-leden kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Klachten over fietspaden/fietsvoorzieningen

Kom je op de fiets een gevaarlijke situatie of een oncomfortabel fietspad tegen? Meld deze dan op meldpunt.fietsersbond.nl. Ingezonden meldingen via het algemene e-mailadres worden niet door ons behandeld. Vragen/opmerkingen/klachten over de werking van het Meldpunt stuur je naar meldpunt@fietsersbond.nl.

Lid worden

Steun de Fietsersbond en word nu lid voor slechts 26 euro per jaar. Ga direct naar het aanmeldformulier.

Lidmaatschap wijzigen, opzeggen of machtiging stopzetten

Als je lid van de Fietsersbond bent, dan kun je hier je lidgegevens wijzigen (adreswijziging doorgeven, e-mailadres doorgeven of wijzigen, correctie van naam, voornaam of voorletters, etc.).

Heb je de Fietsersbond gemachtigd om je contributie via automatische incasso van de rekening af te schrijven? En wil je dat nu stopzetten? Met één telefoontje naar de Fietsersbond (030-2918183), kun je de machtiging stopzetten. Ben je het niet eens met een afschrijving, dan kun je binnen een maand de bank opdracht geven het bedrag terug te betalen. Meer informatie over machtigingen aan de Fietsersbond vind je hier.

Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, stuur dan een e-mail aan de ledenadministratie met je gegevens en de reden van opzegging.