header_boeklezen

Steunen als bedrijf

De Fietsersbond is voor zijn activiteiten onder meer afhankelijk van contributiegelden en donaties. Maar ook voor bedrijven is het mogelijk om de Fietsersbond te steunen. Draagt uw bedrijf fietsers een warm hart toe en vindt u dat de fiets, veel meer steun en aandacht verdient van beleidsmakers en politici? Of wilt u onze vrijwilligers ondersteunen bij de vele verbeteringen die ze lokaal doorvoeren? Steun ons dan door Vriend van de Fietsersbond te worden.

Door uw financiële steun, helpt u ons èn werkt u aan een positief imago voor uw bedrijf. Hoe meer Vrienden ons werk steunen, hoe veiliger en plezieriger het op de fiets wordt. Toon de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf en geef de fietser de ruimte die hij verdient.

Meer weten?

Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor of wij komen bij u langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Voor het maken van een afspraak, vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Deodaat Boer via 030 – 291 81 21 of d.boer@fietsersbond.nl.

Deze bedrijven zijn Vriend van de Fietsersbond:

BAM

In de dynamiek van onze samenleving worden infra-projecten complexer. Met omgevings-management creëert BAM draagvlak, begrip en duidelijkheid. Ons partnership met de Fietsersbond willen wij inzetten om door middel van een pro-actieve dialoog nog meer begrip te krijgen voor de belangen van de gestaag groeiende groep fietsers in Nederland.

ENRA verzekeringen

Tweewielerverzekeraar ENRA verzekeringen (100% dochter van Bovemij) is sinds 1 juni vriend van de Fietsersbond.

Douwe Boeijenga, algemeen directeur van ENRA: ‘Ik vind dat we ons met zijn allen, overheid, fabrikanten, retail organisaties, verzekeraars en gezondheidsorganisaties hard moeten maken voor een goed en gezond fietsklimaat in Nederland en de Fietsersbond doet daar belangrijk werk voor door o.a. samen met andere partijen te lobbyen in Den Haag. De werkzaamheden van de Fietsersbond ondersteunen wij heel graag. En daarbij vertegenwoordigt de Fietsersbond met ruim 34.000 leden ook veel van onze klanten. Wij zijn op veel vlakken ook nog eens met dezelfde dingen bezig als de Fietsersbond, zoals het promoten van bedrijfsfietsen en de aanpak van fietsdiefstal.’

Goudappel Coffeng en Dat.Mobility

“Als grootste adviesbureau op het vlak van mobiliteit en als leverancier van data en applicaties binnen dat domein zijn Goudappel Coffeng en DAT.Mobility blij zich voortaan vriend van de Fietsersbond te kunnen noemen. We hebben de fietsers hard nodig bij onze planontwikkeling, stimuleringsprojecten, monitoring en slimme applicaties, zoals een betere routeplanner. De samenwerking met de Fietsersbond stelt ons in staat om fietsers te bereiken en om dat wat door de (actieve) leden wordt opgebouwd in te zetten voor betere inzichten, plannen en tools. Het zijn de fietsers zelf die daar uiteindelijk weer de vruchten van plukken!”