IMG_2869

Steunen als bedrijf

De Fietsersbond is voor zijn activiteiten onder meer afhankelijk van contributiegelden en donaties. Maar ook voor bedrijven is het mogelijk om de Fietsersbond te steunen. Draagt uw bedrijf fietsers een warm hart toe en vindt u dat de fiets, veel meer steun en aandacht verdient van beleidsmakers en politici? Of wilt u onze vrijwilligers ondersteunen bij de vele verbeteringen die ze lokaal doorvoeren? Steun ons dan door Vriend van de Fietsersbond te worden.

Elkaar versterken met het bedrijfsleven

Meer mensen op de fiets en een beter fietsklimaat. Daar zetten we ons samen voor in. Zodat alle fietsers – jong en oud – veilig en ontspannen overal naartoe kunnen fietsen. Dat is wat Vrienden van de Fietsersbond voor ogen hebben. Samen bereiken we meer. Samen richten we de samenleving zo in dat kwetsbare fietsers beschermd worden, het woon-werkverkeer met de fiets efficiënt verloopt, infra is afgestemd op het gebruik en fietsen een genot is.

Hoe meer Vrienden ons werk steunen, hoe meer we samen voor elkaar krijgen, hoe veiliger en plezieriger het op de fiets wordt. Toon je maatschappelijke betrokkenheid en geef de fietser de ruimte die hij verdient.

Meer weten?
Ik nodig je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of ik kom bij je langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Neem gerust contact met me op. Mijn naam is Deodaat Boer en ik ben bereikbaar via 06-40586540 of d.boer@fietsersbond.nl

Deze bedrijven zijn Vriend van de Fietsersbond:

BAM

In de dynamiek van onze samenleving worden infra-projecten complexer. Met omgevings-management creëert BAM draagvlak, begrip en duidelijkheid. Ons partnership met de Fietsersbond willen wij inzetten om door middel van een pro-actieve dialoog nog meer begrip te krijgen voor de belangen van de gestaag groeiende groep fietsers in Nederland.

ENRA verzekeringen

Tweewielerverzekeraar ENRA verzekeringen (100% dochter van Bovemij) is sinds 1 juni vriend van de Fietsersbond.

Douwe Boeijenga, algemeen directeur van ENRA: ‘Ik vind dat we ons met zijn allen, overheid, fabrikanten, retail organisaties, verzekeraars en gezondheidsorganisaties hard moeten maken voor een goed en gezond fietsklimaat in Nederland en de Fietsersbond doet daar belangrijk werk voor door o.a. samen met andere partijen te lobbyen in Den Haag. De werkzaamheden van de Fietsersbond ondersteunen wij heel graag. En daarbij vertegenwoordigt de Fietsersbond met ruim 34.000 leden ook veel van onze klanten. Wij zijn op veel vlakken ook nog eens met dezelfde dingen bezig als de Fietsersbond, zoals het promoten van bedrijfsfietsen en de aanpak van fietsdiefstal.’

Goudappel Coffeng en Dat.Mobility

“Als grootste adviesbureau op het vlak van mobiliteit en als leverancier van data en applicaties binnen dat domein zijn Goudappel Coffeng en DAT.Mobility blij zich voortaan vriend van de Fietsersbond te kunnen noemen. We hebben de fietsers hard nodig bij onze planontwikkeling, stimuleringsprojecten, monitoring en slimme applicaties, zoals een betere routeplanner. De samenwerking met de Fietsersbond stelt ons in staat om fietsers te bereiken en om dat wat door de (actieve) leden wordt opgebouwd in te zetten voor betere inzichten, plannen en tools. Het zijn de fietsers zelf die daar uiteindelijk weer de vruchten van plukken!”

Dura Vermeer

Dura VermeerDura Vermeer Infra Landelijke Projecten ziet dat het gebruik van de fiets steeds belangrijker wordt in haar vraagstukken. De samenwerking met de Fietsersbond helpt haar om het perspectief op fietsers in haar projecten te verbeteren en draagt bij aan haar ambities op het gebied van (verkeers)veiligheid en duurzaamheid. Bovendien past stimuleren van fietsgebruik uitstekend in haar vitaliteitsprogramma DV4Fit.

PON

Raymond Gense (directeur Future Technology & Public Affairs):

Pon-logo-Corporate-RGB-DarkBlue-kopie

‘Auto-importeur Pon houdt zich al lang niet alleen meer met auto’s bezig. We zijn begonnen in de tijd dat de auto dé manier was om van A naar B te komen, maar dat is al lang niet meer het geval. Wij vinden fietsen heel belangrijk. Inmiddels zijn wij de op vijf na grootste fietsfabrikant. We hebben al met de Fietsersbond samengewerkt om te zorgen dat je met een leasecontract niet vastzit aan de auto óf de fiets. En we houden elkaar op de hoogte van ontwikkelingen. Twee partijen weten meer dan één.
Fietsen is in Nederland zo vanzelfsprekend dat de overheid jarenlang heeft gedacht dat ze daar niks mee hoefde doen, maar we hebben de fiets hard nodig om mobiel te blijven. Wij kunnen er als fietsfabrikanten voor zorgen dat we betrouwbare fietsen maken waarmee je niet bezweet op je werk aan komt. En natuurlijk willen wij fietsen verkopen, terwijl de Fietsersbond wil dat mensen prettig kunnen fietsen, maar we hebben wel gemeenschappelijke belangen. Het mooie aan de Fietsersbond is dat het een authentieke club is met heldere doelen. je hebt heel veel belangenclubs die meerdere heren moeten dienen, maar met de Fietsersbond weet je waar je aan toe bent.’