header_boeklezen

Steunen als bedrijf

De Fietsersbond is voor zijn activiteiten onder meer afhankelijk van contributiegelden en donaties. Maar ook voor bedrijven is het mogelijk om de Fietsersbond te steunen. Draagt uw bedrijf fietsers een warm hart toe en vindt u dat de fiets, veel meer steun en aandacht verdient van beleidsmakers en politici? Of wilt u onze vrijwilligers ondersteunen bij de vele verbeteringen die ze lokaal doorvoeren? Steun ons dan door Vriend van de Fietsersbond te worden.

Door uw financiële steun, helpt u ons èn werkt u aan een positief imago voor uw bedrijf. Hoe meer Vrienden ons werk steunen, hoe veiliger en plezieriger het op de fiets wordt. Toon de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf en geef de fietser de ruimte die hij verdient.

Meer weten?

Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor of wij komen bij u langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Voor het maken van een afspraak, vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Patricia Rijkse via 030-2918142 of p.rijkse@fietsersbond.nl.

Deze bedrijven zijn Vriend van de Fietsersbond:

Batavus

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek.

Batavus steunt de Fietsersbond omdat zij een perfecte match zien tussen de missie van Batavus en de doelstellingen van de Fietsersbond. Batavus wil dat je in elke levensfase veilig en met plezier kunt fietsen. Van kleine kinderen tot senioren op een e-bike. Daarvoor is een goed fietsklimaat nodig en daar spant de Fietsersbond zich voor in.

BAM

In de dynamiek van onze samenleving worden infra-projecten complexer. Met omgevings-management creëert BAM draagvlak, begrip en duidelijkheid. Ons partnership met de Fietsersbond willen wij inzetten om door middel van een pro-actieve dialoog nog meer begrip te krijgen voor de belangen van de gestaag groeiende groep fietsers in Nederland.

ENRA verzekeringen

Tweewielerverzekeraar ENRA verzekeringen (100% dochter van Bovemij)
is sinds 1 juni vriend van de Fietsersbond.

Douwe Boeijenga, algemeen directeur van ENRA: ‘Ik vind dat we ons met zijn allen, overheid, fabrikanten, retail organisaties, verzekeraars en gezondheidsorganisaties hard moeten maken voor een goed en gezond fietsklimaat in Nederland en de Fietsersbond doet daar belangrijk werk voor door o.a. samen met andere partijen te lobbyen in Den Haag. De werkzaamheden van de Fietsersbond ondersteunen wij heel graag. En daarbij vertegenwoordigt de Fietsersbond met ruim 34.000 leden ook veel van onze klanten. Wij zijn op veel vlakken ook nog eens met dezelfde dingen bezig als de Fietsersbond, zoals het promoten van bedrijfsfietsen en de aanpak van fietsdiefstal.’