bakfiets_header

Doneren

Het is druk op de fietspaden, en dat zorgt voor onveilige situaties. Ook het comfort laat nog vaak te wensen over: gaten in het wegdek, hobbels door boomwortels, fietspaaltjes en scheefliggende tegels. Vervelend, maar ook gevaarlijk. Jaarlijks raken duizenden fietsers gewond.

 

Wij strijden voor meer en betere fietspaden. Ook door vrijwilligers bij jou in de buurt. Maar we kunnen het niet alleen. Help je mee?

Doneer voor meer veilige en comfortabele fietspaden

"*" geeft vereiste velden aan

Een notitie voor de betaling die je verzendt

Met het verzenden van het formulier ga je akkoord met het privacybeleid.

Wat doen we met jouw donatie?

Met jouw steun lobbyen vrijwilligers van de Fietsersbond voor meer, betere en veiligere fietspaden. Ook op landelijk en provinciaal niveau staan wij pal voor de belangen van de fietsers. Waar strijden wij voor?

  • Hobbelige paden zijn niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. De Fietsersbond wil goed onderhouden fietspaden.
  • Er staan veel onnodige en gevaarlijke fietspaaltjes. Ze verdwijnen niet vanzelf.
  • En de paaltjes die moeten blijven, voldoen niet aan de veiligheidsrichtlijnen. De Fietsersbond houdt gemeenten bij de les.
  • Wist je dat veel fietsers vallen door rechte stoepranden? Wij pleiten voor veilige schuine randen.
  • Er zijn sinds de coronacrisis steeds meer fietsers. De Fietsersbond strijdt voor meer ruimte voor fietsers. Maak de paden breder!

Samen zorgen we ervoor dat heel Nederland veilig kan blijven fietsen. 

Wil je ons blijvend helpen?

Word dan lid van de Fietsersbond en ontvang elk kwartaal ons magazine boordevol informatie over fietsen, korting op fietsproducten en weekendjes weg! Benieuwd?