personeel1

Werken bij de Fietsersbond

De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen.

Vacatures

We hebben op dit moment geen vacatures beschikbaar. Je mag natuurlijk altijd je motivatie en CV mailen naar [email protected] 

Vrijwilligers

Stages

Stage lopen bij de Fietsersbond betekent veel vrijheid en mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan en bezig te zijn met verschillende projecten. Je bent echt onderdeel van het team en wordt betrokken bij allerlei leuke werkzaamheden. De begeleiding is heel goed: je hebt altijd een vast aanspreekpunt. Bovendien heb ik als afstudeerstagiaire een communicatieonderzoek mogen uitvoeren dat echt van meerwaarde was en niet op de spreekwoordelijke plank terecht kwam. Kortom, aanrader!

Lisa - februari 2021

Wie zijn wij?

De Fietsersbond zet zich al sinds 1975 in voor alles wat te maken heeft met fietsen. Wist je dat wij voor je geregeld hebben dat je de eerste 24 uur gratis kan parkeren bij stations? We willen fietspaden veiliger maken zodat alle soorten fietsers zich er thuis voelen, we hebben de beste fietsrouteplanner van Nederland en we hebben er ook voor gezorgd dat er nu een leasefietsregeling is waardoor meer mensen op de fiets naar hun werk gaan in plaats van met de auto. Dit doen we niet alleen vanuit het landelijke bureau in Utrecht, er werken namelijk dagelijks 1.800 vrijwilligers in 152 afdelingen in het land aan betere fietsvoorzieningen voor fietsers. Samen dragen we onze missie uit: De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen.

Waarom bij ons werken?

  • Je werkt in een non-profit organisatie die zich inzet voor alle fietsers
  • Je werkt met professionele collega’s in een informele sfeer
  • Je kunt aan diverse projecten werken
  • Er is ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • We bieden een reiskostenvergoeding, ook als je met de fiets komt!
  • We organiseren maandelijkse (online) borrels en activiteiten
  • Ons kantoor is centraal gelegen in Utrecht (5 min fietsen van Utrecht Centraal)

Meer weten over onze vacatures en stages? Neem dan contact op met Douwtje de Vries, hoofd communicatie en vereniging.

Douwtje de Vries

Douwtje de Vries

Hoofd Communicatie & Vereniging