DOWNLOAD DE NIEUWE ROUTEPLANNER-APP NU (5)

Doneren

Onze Routeplanner is de meest volledige fietsrouteplanner van Nederland. We hebben gouden vrijwilligers die jou helpen om de snelste, groenste of rustigste route te kiezen. Een fietsrouteplanner van fietsers voor fietsers. De nieuwe Routeplanner-app is eigenlijk niet te vergelijken met de oude app, met een volledig nieuw design en veel nieuwe functies. Maar we willen de Routeplanner-app blijven verbeteren en nieuwe functies toevoegen om jouw fietsbeleving te vergroten. De app perfectioneren is het enige dat onze vrijwilligers niet zelf kunnen.

 

Wij werken dankzij bijdragen van gebruikers nu hard aan het verbeteren van de nieuwe app en alle steun daarvoor is zeer welkom! Doneer 5 euro, 15 of meer en maak de Routeplanner van de Fietsersbond beter dan ooit! (En wíj doen niks met je persoonlijke gegevens ;-)) Help jij mee?

Doneer voor nog meer fiets- en navigatieplezier!

  • Met het verzenden van het formulier ga je akkoord met het privacybeleid.

Wat doen we met jouw donatie?

Met jouw steun kunnen we nieuwe functies en optimalisaties toe blijven voegen aan de onze Routeplanner-app. Ook kunnen we dan kleine bugs en fouten in de app zo snel mogelijk oplossen. De nieuwe functies die wij uiteindelijk willen gaan toevoegen:

  • Koppeling tussen de Routeplanner desktop versie en de app zodat de gemaakte routes in de app opgehaald kunnen worden.
  • Het toevoegen van een GPX-export in de Routeplanner-app.
  • Het structureel toevoegen van nieuwe voorgeplande routes en LF-routes zodat je altijd genoeg fietsinspiratie hebt.
  • We werken hard aan het verminderen van het batterijverbruik en oplossen van kleine crashes en bugs.

Samen zorgen we ervoor dat we de beste en meest volledige (gratis) fietsrouteplanner hebben waar de fietser echt van kan genieten.

Wil je ons blijvend helpen?

Word dan lid van de Fietsersbond en ontvang elk kwartaal ons magazine boordevol informatie over fietsen, korting op fietsproducten en weekendjes weg! Benieuwd?