Sportief dagelijks fietsen in Rotterdam

ART 2 slot via onlinesloten.nl

In sommige regio’s is het percentage fietsendiefstallen zo hoog, dat een goede fietsverzekering van groot belang is. Uiteraard wil een verzekeraar wel weten of jij je best hebt gedaan en een juist fietsslot hebt gebruikt om de diefstal zoveel mogelijk tegen te gaan.

Voor een fiets zijn ART 2 sloten de eis van de verzekeraars. In het assortiment van Onlinesloten.nl vindt je allerlei ART 2 sloten met 10% korting: een vouwslot, ringslot, kettingslot of insteekketting. Je kunt ze zelfs in diverse kleuren en afmetingen bestellen. Zo zorg je ervoor dat je fiets en slot één geheel wordt.

Het is handig om minimaal 2 sloten te hebben. Zorg ervoor dat het ook twee verschillende sloten zijn én dat je jouw mooie fiets bij voorkeur vastzet aan een object. Zeker met een kettingslot kun je eenvoudig het slot aan een fietsenrek vastbinden.

Gebruik bij je bestelling de code: F13ts3rsb0nd2021!

Bij het kopen van een ART slot kunt u letten op de classificatie die op basis van het keurmerk aan de verschillende ART sloten in ons aanbod is toegekend. Er is namelijk sprake van een verschil in de zwaarte van beveiliging. Zo biedt een ART slot in categorie 1 een minimale beveiliging tegen diefstal. Met een dergelijk slot kunt u bijvoorbeeld uw fiets gedurende korte tijd onbeheerd achterlaten. Een betere beveiliging tegen diefstal van de fiets wordt al geboden met ART sloten in de categorie 2. Een optimale beveiliging tegen diefstal van de fiets krijgt u met het kopen van een ART slot in categorie 3.

onlinesloten.nl – logo

Deze actie is geldig t/m 31 december 2021.