MicrosoftTeams-image (34)

Ledenvoordeel bij Fietsvoordeelshop.nl

Hoge korting op fietsen, e-bikes en speed pedelecs van Gazelle, Sparta, Batavus, Trek, Cortina, Cube, Bulls, Union, Kalkhoff, Pegasus, Stromer en Koga. Speciaal voor alle leden van de Fietsersbond heeft Fietsvoordeelshop.nl een ruim assortiment A-merk fietsen samengesteld met extra hoge kortingen.

Het voordeel van webshop en winkel in één

Fietsvoordeelshop.nl combineert het beste van twee werelden. Vind een uitgebreid aanbod A-merk fietsen in de webshop. Daarnaast hebben ze fietsenwinkels met werkplaatsen in heel Nederland, waar je op je gemak fietsen kan uitproberen en vakkundig advies krijgt. En waar je altijd terecht kan voor onderhoud. Is er geen winkel bij je in de buurt, dan laten ze de servicebus langskomen. Makkelijk toch? Zo helpen ze heel Nederland lekker te fietsen!

Zorgeloos fietsen met 5 jaar garantie

Op alle e-bikes heb je standaard 2 jaar fabrieksgarantie op slijtvaste onderdelen, zoals de motor en accu. Bij een groot deel van de elektrische modellen voegen ze er nog wat jaren garantie aan toe, zodat je 5 jaar lang zorgeloos rijdt.

Beeld_FVS_1

De voordelen van Fietsvoordeelshop.nl

• Hoge korting via de Fietsersbond
• Veel modellen direct uit eigen voorraad leverbaar
• Gratis en rijklare aflevering aan huis
• Betalen bij bezorging of in de winkel
• Winkels in heel Nederland waar je altijd terecht kan
• Onderhoud en service in de winkel en aan huis

Voordeel voor Fietsersbond leden

Alle leden van de Fietsersbond kunnen een fiets met korting kopen bij de speciale Fietsersbond Fietsvoordeelshop. Om van de korting te profiteren vragen we leden om via onderstaande button in te loggen zodat je toegang krijgt tot het speciale platform voor Fietsersbond leden. Je koopt een fiets via een speciale link (niet via fietsvoordeelshop.nl) of in een van de winkels van de Fietsvoordeelshop.

Alle medewerkers in de winkels helpen je graag met bestellen van je nieuwe fiets. Zij hebben ook toegang tot het Fietsersbond platform zodat je een bestelling ook in de winkel kan afronden. Het is daarom belangrijk dat je tijdig aangeeft dat je lid bent van de Fietsersbond. Fietsvoordeelshop.nl kan de korting helaas niet achteraf verrekenen.

Nog geen lid? Lid worden kan hier.

Veel fietsplezier!