header_boeklezen

Vogelvrije Fietser

De Vogelvrije Fietser is het tijdschrift voor onze leden met fietstips, onafhankelijke tests, fietstrends, leuke routes, gadgets en achtergrondverhalen over ons werk. Als lid van de Fietsersbond krijg je vier keer per jaar dit magazine met inspirerende verhalen en praktische informatie voor fietsers. Als bedrijf kun je een bijdrage leveren aan ons toffe blad in de vorm van een ledenvoordeel, advertorial of advertentie.

vvfheader

Waarom adverteren in de Vogelvrije Fietser?

Ieder kwartaal kijken de 32.000 leden van de Fietsersbond uit naar het Fietsblad van Nederland, de Vogelvrije Fietser. De Vogelvrije Fietser informeert en inspireert fietsers over alle aspecten van het fietsen: objectieve consumententesten, productinformatie, fietsers in het verkeer, fietsvakanties, fietsgezondheid, maatschappelijke achtergronden van fietsen, activiteiten van de Fietsersbond, overheidsbeleid en fietsevenementen.

• Hoge attentiewaarde
De Vogelvrije Fietser wordt van voor naar achter gelezen door abonnees. Zij hebben bewust voor een lidmaatschap en de Vogelvrije Fietser gekozen.

• Goede mediamix met online
Om uw product of bedrijf onder de aandacht te brengen is een juiste mix van kanalen aantrekkelijk. De Fietsersbond biedt de mogelijkheid om dit te doen.

• De doelgroep
Bent u op zoek naar een zeer trouwe groep fiets-geïnteresseerden? Deze groep bereikt u door middel van een advertentie in de Vogelvrije Fietser of door een ledenvoordeel aan te bieden. Alle content is gericht op de volledige fietsfamilie, van de recreatieve fietser tot de fanatieke forens, en van bakfietsouders tot van A naar B fietsers.

Interesse?
Bel of mail met Carmen Meijer, 030-2918 118 / [email protected]
of Annemarieke Tazelaar, 030-2918121 / [email protected]

 

pdf ⋅ 2 MB

Vogelvrije Fietser Tariefkaart 2022

Download

Fietsvoordeel voor leden

Wij bieden elk kwartaal fietsvoordelen aan, aan onze leden. Een fietsvoordeel kan bestaan uit een korting op een specifiek product of een algemene korting op een webshop. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een ledenvoordeel een heel jaar op de website te plaatsen. Ik vertel u graag meer over onze bezoekcijfers, mogelijkheden en bijkomende vergoeding. U kunt contact opnemen met Carmen Meijer via [email protected].

Carmen2

Carmen Meijer

Project- en campagnemanager

Als ik met de zon in mijn gezicht op de fiets zit en verschillende soorten fietsers mij laten glimlachen, ben ik er trots op dat ik mij mag inzetten voor de mens en maatschappij: dat is voor mij het ultieme fietsgeluk. Dit geluk wil ik graag overdragen aan een jongere doelgroep. Met als doel dat fietsen als meer dan ‘normaal’ wordt ervaren. Ik sta aan het startpunt van nieuwe campagnes en ben betrokken tot we samen het eindpunt hebben behaald!

Zelf het blad ontvangen? Word lid van de Fietsersbond en ontvang automatisch vier keer per jaar de Vogelvrije Fietser!