fietsenmaker_header

Vogelvrije Fietser

De Vogelvrije Fietser is het tijdschrift voor onze leden met fietstips, onafhankelijke tests, fietstrends, leuke routes, gadgets en achtergrondverhalen over ons werk. Als lid van de Fietsersbond krijg je vier keer per jaar dit magazine met inspirerende verhalen en praktische informatie voor fietsers. Als bedrijf kun je een bijdrage leveren aan ons toffe blad in de vorm van een ledenvoordeel, advertorial of advertentie.

vvfheader

Waarom adverteren in de Vogelvrije Fietser?

Ieder kwartaal kijken de 32.000 leden van de Fietsersbond uit naar het Fietsblad van Nederland, de Vogelvrije Fietser. De Vogelvrije Fietser informeert en inspireert fietsers over alle aspecten van het fietsen: objectieve consumententesten, productinformatie, fietsers in het verkeer, fietsvakanties, fietsgezondheid, maatschappelijke achtergronden van fietsen, activiteiten van de Fietsersbond, overheidsbeleid en fietsevenementen.

• Hoge attentiewaarde
De Vogelvrije Fietser wordt van voor naar achter gelezen door abonnees. Zij hebben bewust voor een lidmaatschap en de Vogelvrije Fietser gekozen.

• Goede mediamix met online
Om uw product of bedrijf onder de aandacht te brengen is een juiste mix van kanalen aantrekkelijk. De Fietsersbond biedt de mogelijkheid om dit te doen.

• De doelgroep
Bent u op zoek naar een zeer trouwe groep fiets-geïnteresseerden? Deze groep bereikt u door middel van een advertentie in de Vogelvrije Fietser of door een ledenvoordeel aan te bieden. Alle content is gericht op de volledige fietsfamilie, van de recreatieve fietser tot de fanatieke forens, en van bakfietsouders tot van A naar B fietsers.

Interesse?
Bel of mail met Annemarieke Tazelaar, 030-2918121 / [email protected]

 

pdf ⋅ 401 KB

Tariefkaart 2024

Download

Fietsvoordeel voor leden

Wij bieden elk kwartaal fietsvoordelen aan, aan onze leden. Een fietsvoordeel kan bestaan uit een korting op een specifiek product of een algemene korting op een webshop. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een ledenvoordeel een heel jaar op de website te plaatsen. Ik vertel u graag meer over onze bezoekcijfers, mogelijkheden en bijkomende vergoeding. U kunt contact opnemen met Annemarieke Tazelaar.

Zelf het blad ontvangen? Word lid van de Fietsersbond en ontvang automatisch vier keer per jaar de Vogelvrije Fietser!