100 Elektrische fietsen voor zorgpersoneel

E-bike-to-go-2

E-bike to go stelt 100 elektrische fietsen gratis ter beschikking aan medisch personeel en zorgpersoneel. De eerste 20 e-bikes gaan vandaag (20 maart) naar het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Met de elektrische fietsen zijn mensen die in het ziekenhuis werken niet afhankelijk van het OV. In het OV is gevaar op besmetting en OV-bedrijven hebben nu een aangepaste dienstregeling waardoor er minder treinen, bussen en trams rijden.
‘We kunnen op dit moment niet zonder het zorgpersoneel om ons door deze uitdagende periode heen te helpen en we hopen hun werk op deze manier een stukje te verlichten de komende periode’, zegt Jelle Visser van E-bike to go.
De fietsen blijven beschikbaar gedurende de coronacrisis. Er staan nu 100 fietsen klaar. Maar als er meer fietsen zijn door bijvoorbeeld opzeggingen dan komen die ook beschikbaar voor mensen die in het ziekenhuis werken. Gewoonlijk kost een abonnement op E-bike to go 79 euro per maand.

Geïnteresseerde zorgbedrijven, kunnen contact opnemen met Jelle Visser of Harm Timmer van e-bike to go. Aangevraagde fietsen zijn binnen een week leverbaar.

Categorieën