11 Fietscadeaus om blij van te worden

De beste cadeaus zijn natuurlijk fietscadeaus. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Van flitsende riemen van oude fietsbuitenbanden tot een voetbalhouder voor achter op de kinderfiets.  

Drycycle1. Drycycle. Los: 39 euro. Met (zwarte) paraplu 69 euro. Nooit meer bang voor de regen. In luttele seconden zet je een dak op je fiets met de Drycycle, een parapluhouder voor op het stuur waar een Senzparaplu in past. Goedgekeurd door de Vogelvrije Fietser

Gerecycelde lamp2. De allercharmantse bureaulamp in de categorie fietslampen. Van onderdelen van oude Rotterdamse weesfietsen. 99 euro.

Fietskettingarmband3. Fietsarmbandje van stukje fietsketting dat over is gebleven bij het maken van Azor fietsen. 15 euro.

Bakvorm tandwiel4. Bakvorm tandwiel.

Komt zo uit de 3D-printer. Voor 6,50 euro bij Etsy te bestellen.

Vnetieldopjes5. Fietsventielen. Lachende legohoofdjes met een gekleurd petje in je wiel. Wie wordt daar nou niet blij van? Ze kosten nog geen vijf euro op Etsy. Tip: Als je meerdere setjes bestelt drukken de verzendkosten minder zwaar.

Tas met fietshaken6. Bikezac. Het Deense merk Bikezac maakt vrolijke tassen met haken zodat je ze aan je bagagedrager kunt hangen. Voor 20 euro versturen ze de tas gratis naar Nederland.

Voetbalhouder7. Voetbalhouder.

Een voetbal onder de snelbinders is gepruts. Dit ziet er heel wat beter uit. Kost rond de 15 euro.

Riem van buitenbanden8. Riem van buitenbanden. 25 euro. 

Grote slimme fietstas9. Big bright bag. Getest door onze TestKees. Fietstas met een inhoud van maar liefst 44 liter met wieltjes en telescopisch handvat. Fietstassen zijn meestal niet zo groot omdat je dan tijdens het fietsen met je voeten tegen de taskomt. Deze tas heeft dat probleem niet omdat hij smal en hoog is. Oordeel TestKees: Handig! De ophanghaken zijn met een schroevendraaier makkelijk te stellen, zodat ze ook op bijvoorbeeld de ov-fiets passen. Introductieprijs: 96,50 euro.

Cadeauboek over fietsen10. 40 Boeken over fietsen! Zit voor iedereen wat tussen. 

Pizzasnijder11. Pizzasnijder, 19,95 euro. Deze fiets rijdt moeiteloos dwars door bodems, paprika, worst en kaas heen.

 

Lees ook: 6 Fietscadeaux voor Sint en Kerst onder de 20 euro

 

 

 

 

 

Categorieën