12 Provinciën Fietstocht voor 50-plussers

Op donderdag 29 november aanstaande vindt de eerste editie van de "12 Provinciën Fietstocht" plaats. Een uniek landelijk fietsspektakel waarbij een Nederlands record gevestigd kan worden! De Fietsersbond ondersteunt deze actie in het kader van de actie Laat Nederland Fietsen en ter bevordering van het gezond en actief bewegen.

Fiets een uur mee en win een fiets!

In een tijdsbestek van 6 uren start ieder uur een groep fietsers in één van de provincies. De deelnemers dienen zo snel mogelijk een fietstocht van 20 km af te leggen. Iedere deelnemer ontvangt van ons een deelnemerspakket met leuke extra’s en de winnaar kan zelfs een nieuwe sportieve fiets winnen.

Waarom de 50-plusser? Aanleiding voor de organisatie van deze tocht is de uitkomst van een onderzoek naar senioren. Hieruit is gebleken dat de senior actiever is dan ooit.

Op de website www.12provincienfietstocht.nl kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden en achterhalen waar en wanneer er wordt gestart. Tevens is er de mogelijkheid om je in te schrijven. Deelname is geheel gratis!
                              
Direct contact opnemen per mail is ook mogelijk via: [email protected]

Wij hopen op veel deelnemers op 29 november 2007!!
 
Organisatie 12 Provinciën Fietstocht

Categorieën