Deel eens een compliment uit!

Bingo op het fietspad

Bingokaart vol met fietscomplimenten of tips die fietsers naar elkaar kunnen roepen. Op de bingokaart staan onder andere: Mooie fiets, Wat ga je snel en pas op het paaltje!

In het voorjaar laait de discussie in de media over de drukte op het fietspad weer op. Daar wil de Alliantie Samen Fietsen graag iets aan doen! Deel onderweg eens een compliment uit en bezorg elkaar een glimlach.

De samenwerkende organisaties (wielersportbond NTFU, Fietsplatform, VVN, ANWB, VeiligheidNL, KNWU en de Fietsersbond) willen met zoveel mogelijk fietsers een statement maken, door tijdens je rit complimenten uit te delen aan andere fietsers. Samen geven we hét antwoord op al die negatieve opmerkingen en verhalen over alle soorten fietsers. We laten zien dat we het fietspad juist vriendelijk, en op een veilige manier met elkaar delen.

Strooi met complimenten

Ook jij kunt je steentje bijdragen aan een positief imago van fietsers onderling, door onderweg iedereen die je maar tegenkomt een complimentje te geven. Om je op weg te helpen, heeft de Alliantie Samen Fietsen een bingokaart met maar liefst 23 complimenten die je aan fietsers kunt geven. Eind van de rit een volle kaart? Dan heb je BINGO!

pdf ⋅ 12 MB

Download de Fietsbingokaart

Fietsbingokaart Alliantie Samen Fietsen

Download

Kom naar ons fietsfeestje!

Op zaterdag 13 april 2024 staat het complimententeam van de Alliantie Samen Fietsen tussen 11.00 en 14.00 uur klaar om alle voorbijgangers te verwelkomen met complimenten en positiviteit. We vieren zo samen de start van het fietsseizoen! Kom jij ook langs bij ’t Veerhuys in Beusichem (adres en route)?

Bingokaart vol met fietscomplimenten of tips die fietsers naar elkaar kunnen roepen. Op de bingokaart staan onder andere: Mooie fiets, Wat ga je snel en pas op het paaltje!
Illustratie Sanne Boekel
Begrip voor elkaar op het fietspad

Lente drijft mensen het fietspad op: zo blijft het leuk en veilig

“Fiets vriendelijk, dan gebruikt iedereen het fietspad veilig en met plezier.” Lees meer

Categorieën