De Fietsersbond en Eneco wijzen fietsers de weg

Meer gebruiksgemak in de gratis Fietsersbond Routeplanner
De Fietsersbond en het energiebedrijf Eneco tekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst om de meest gebruikte fietsrouteplanner van Nederland, de Fietsersbond Routeplanner, verder te ontwikkelen en gebruiksvriendelijker te maken. In april 2013 kan daardoor een vernieuwde online versie gelanceerd worden die ook gebruikt kan worden op tablets en smartphones. Later volgen onder andere mobiele apps en andere vernieuwende toepassingen.

“Met de kennis en het netwerk van actieve vrijwilligers van de Fietsersbond en de financiële en communicatieve ondersteuning van Eneco kunnen wij ons doel bereiken om de beste fietsrouteplanner van Nederland aan te blijven bieden met een partner die goed bij ons past”, aldus Hugo van der Steenhoven, directeur van de Fietsersbond.

“Eneco wil het gebruik van de fiets, als duurzame vorm van vervoer, op zowel recreatief en functioneel vlak blijven stimuleren en faciliteren. Wij zien de samenwerking met de Fietsersbond op de Routeplanner als een mooie concrete bijdrage om de keuze voor de fiets te vereenvoudigen” aldus Jeroen Overgoor, directeur Communicatie en Public Affairs van Eneco.

De Fietsersbond Routeplanner is te gebruiken op www.fietsersbond.nl/routeplanner

Jeroen Overgoor en Hugo van der Steenhoven

Jeroen Overgoor (l) en Hugo van der Steenhoven – Foto’s: Laura Zwaneveld

Jeroen Overgoor en Hugo van der Steenhoven ondertekenen

Categorieën