Stadsfietsentest 2017

Stadsfietstesters gezocht, 1 of 2 april

Kom naar Zwolle!

In het weekend van 1 en 2 april test Kees Bakker (TestKees) stadsfietsen in Zwolle. We zoeken nog testhulpen die een dag verschillende fietsen willen proberen!

Kees Bakker / Testkees
TestKees zoekt medetesters Beeld-auteur: Bas de Meijer

Voor een grote stadsfietsentest in samenwerking met De Telegraaf zoeken we mensen die gewone fietsen (dus geen e-bikes) willen uitproberen op 1 en 2 april in Zwolle. Na elke proefrit vullen fietsers een formulier in om aan te geven hoe goed de fiets bevallen is. Aan de hand van zijn eigen ervaringen en die van de hulptesters bepaalt TestKees wat de beste fietsen van 2017 zijn. We nodigen je van harte uit 1 of 2 april fietsen te komen testen als je:

  • Minimaal 1,65 meter bent en maximaal 1,90m meter (in verband met de standaardmaten van de fietsen).
  • Bereid bent om op de testdag minimaal 40 kilometer te fietsen. Op een dag fiets je met minimaal zes verschillende fietsen.
  • Bereid bent om gefotografeerd en gefilmd te worden voor de Telegraaf en website van de Fietsersbond.
Locatie:
Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle
Op loopafstand van Station Zwolle.
Aanvang: 9:30h
We testen tot ongeveer 16:00h
Voor lunch, hapjes en drankjes wordt gezorgd.
Er is beperkt plek. We maken een selectie om een gevarieerd testpanel te krijgen.
Nog vragen: mail Kees Bakker (TestKees) [email protected]

Stadsfietsentest

Categorieën

Suzanne Brink

Suzanne Brink

Redacteur Crossmedia

Op de fiets voel ik mij ultiem vrij en onafhankelijk. Zelfs als ik een onbekende route fiets en verdwaal doordat ik om me heen kijk naar mensen en gebouwenIk wil mensen raken met mijn verhalen, zodat ze nog blijer worden van hun fiets en de Fietsersbond. We zijn de enige organisatie in Nederland die zich volledig inzet voor de veiligheid en het geluk van fietsers: ik vind het geweldig dat ik daar aan mee kan werken.