Tips en trucs van TestKees

Fiets en Wandelbeurs

eifel3

Ook dit jaar staat de Fietsersbond weer met een stand op de beurs. Je kunt de Fietsersbond op de beurs vinden in hal 2 in stand A.50. Bijzonder is dat je deze keer ook een lezing kunt bijwonen van onze eigen TestKees (Kees Bakker). Een ticket voor de Fiets en Wandelbeurs geeft je gratis toegang tot de Bikemotion en e-bike Xperience, dat gelijktijdig in Jaarbeurs plaatsvindt.

Fiets en Wandelbeurs
De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in Europa. Je vindt er een compleet aanbod aan fiets- en wandelreizen, routes, accommodaties, fietsen en outdooruitrusting. Het ruime aanbod van exposanten wordt gecombineerd met een uitgebreid programma aan lezingen en workshops en informatiemarkten.

Bike MOTION Benelux
Bike MOTION Benelux is dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux en is er voor alle sportieve fietsers en liefhebbers. Of je de hele winter doorfietst of wacht op de eerste echte zonnestralen, in het voorjaar sta jij vast te trappelen om je komende fietsseizoen weer optimaal te starten. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Check de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderdelen en accessoires en laat je inspireren door de outfits, schoenen, helmen en brillen. Stel je komende fietsdoelen bij het toertochtenplein en ontdek te gekke fietsbestemmingen. Nóg beter worden of nu eens echt aan de slag? Doe een bike fitting of vermogenstest en laat je adviseren met je nieuwe trainingsschema. Ontmoet de experts op alle vakgebieden en stel al je vragen.

E-bike Xperience 2018
Waar moet je precies op letten bij de aanschaf van een e-bike? En wat maakt de ene fiets meer geschikt dan de ander? Om al je vragen over e-bikes te beantwoorden gaat je begin maart naar de E-bike Xperience. Daar vind je het allergrootste aanbod van e-bikes die je meteen indoor kunt testen op verschillende parcoursen. Ruim 60 e-bike merken zijn aanwezig.

Lezing TestKees
In de theaterzaal op de ebike Xperience legt TestKees dagelijks tussen 12.30 en 13.15 uur uit wat het beste materiaal is voor in de bergen. Met de e-bike in de bergen: Welke type motor werkt het beste? Hoe snel is mijn accu leeg? Welke versnellingen moet ik gebruiken? Welke remmen en frame wordt aangeraden? Testkees geeft antwoord!

Over de spreker
TestKees (Kees Bakker) is de onafhankelijke deskundige van de Fietsersbond over alles wat met fietsen en fietsproducten te maken heeft. Hij test alles: van vouwfietsen, elektrische fietsen, banden en dynamo-acculaders voor je iPhone tot omafietsen en fietslampen. Hij test ook regelmatig met een vermogensmeter in de trapas hoe licht fietsen trappen.

Fiets en Wandelbeurs
Vrijdag 2 maart – zondag 4 maart 2018 10-17.00 uur
Jaarbeurs Utrecht
www.fietsenwandelbeurs.nl

Categorieën