Fiets- en wandelbeurs groot succes voor de Fietsersbond

De Fiets en Wandelbeurs, gehouden op 2 en 3 februari 2008 in de Amsterdam-RAI, is voor de Fietsersbond succesvol verlopen. Jong en oud kwamen talrijk op de stand af.

Het woord "digitale routeplanner" werkte als een magneet. Vaak was het echt dringen geblazen voor de schermen waarop de planners gedemonstreerd werden.

Vooral kinderen wilden graag de speciale fiets op de stand uitproberen. Met deze fiets kon een "virtuele fietstocht" gemaakt worden. Zo konden bezoekers het verschil ervaren tussen slechte en goede fietsvoorzieningen.

 

Het team van de Fietsersbond, met een groot aantal enthousiaste vrijwilligers, heeft heel wat afgepraat. Over de voordelen van de routeplanners, leuke fietstochten, het effectief lobbyen voor betere fietsvoorzieningen, de relatieve zichtbaarheid van fietser, fietssloten, ligfietsen enz. enz. enz.

Bezoekers die tijdens de beurs lid werden van de Fietsersbond ontvingen een mooi welkomstpakket. Ook maakten zij, net als bezoekers die al lid waren, kans op een Altra Fiets, aangeboden door Profile de Fietsspecialist, of een eTrex Venture HC gps systeem, aangeboden door Garmin.

Aan de verlotingen hebben uiteindelijk meer dan 300 mensen deelgenomen, daaronder ook 92 nieuwe leden. Hugo van der Steenhoven, directeur van de Fietsersbond, trok zondagmiddag de prijzen.

De winnaars van de Altra fiets zijn: de heer J. Polman uit Vaassen en de heer J. Bode uit Wormer.
De winnaars van de Garmin eTrex Venture HC gps systeem zijn: de heer P. van den Oord uit Boxtel en Leta Janssen uit Leiden

Categorieën