Fiets- en wandelbeurs

Na jaren afwezigheid was de Fietsersbond weer aanwezig op de Fiets- en wandelbeurs die nu in de mooie hal van de RAI werd verzorgd.

De hele dag was het een komen en gaan van bezoekers die de Fietsersbond gewoon weer even wilden ‘zien’. Het werd op prijs dat we er nu weer stonden.

Vooral de fietskaarten trokken de aandacht. Leden wilden ze kunnen kopen, omdat ze zo goed waren. En gelukkig heeft dat veel mensen ook een zetje gegeven om lid te worden. Jammer was het dat het niet lukte om een foto te maken waarin de fietsdropbakjes nog vol waren (zie foto). Dit waren echte lokkertjes.Patricia en Henk En natuurlijk was er weer een aantal bezoekers dat dacht dat de Fietsersbond voor gezellige fietstochten zorgde. Helaas moet je zelf verzorgen.

De trouwe leden hebben we vooral gevraagd om in hun omgeving nieuwe leden te werven. We komen immers anders nooit aan de 44.444 leden.

Tijdens de voorlichting over de Fietsersbond merk je eigenlijk hoe veel we doen en hoe trots we er op mogen zijn. Dit neigt soms naar arrogantie, maar was hier af en toe wel op zijn plaats.

Ook TestKees werd erg gewaardeerd. Kees Bakker wilde men niet spreken / zien, maar Testkees wel. Kees stond op het techniekplein en legde veel bezoekers uit wat je allemaal kunt doen om je fiets goed af te stellen zodat je met weinig moeite meer lol in het fietsen kon hebben.

Samen fietsen we beter!

Word lid